Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

konto

emilpolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej a dałby mi ktoś posade prezesa w firmie hmm microsoftu? Chce zarabiac 12 tyś. miesięcznie. Jak dasz mi taką robote to dam Ci konto, nawet z premium.

www.google.pl Szukanie nie boli, a na googlach jak poszukasz to duzo mozna znalezc kont.. Nie proś na takich forach, tylko zrob sobie takie konto, znajdz na googlach albo kup.

Czy wiesz, że użytkownik, który napisał post wyżej...

-Lubi traktować świat z przymrużeniem oka?
-Nie wstawia prośby o gwiazdki do podpisu, bo lubi doceniać userów, którzy sami dadzą mu te gwiazdki?
-Interesuje się aferami w polityce?
-Nie jest spamerem, przez co ma żenująco mało napisanych postów?
-Jest fajny?
Opublikowano
Mam prośbę dał by mi ktos konto 13lv+ co ma duzo dinarów albo fajne bronie? z góry dziekuję... moje gg to 5792926

Przeczytaj sobie regulamin.

Opublikowano
Ej a dałby mi ktoś posade prezesa w firmie hmm microsoftu? Chce zarabiac 12 tyś. miesięcznie. Jak dasz mi taką robote to dam Ci konto, nawet z premium.

www.google.pl Szukanie nie boli, a na googlach jak poszukasz to duzo mozna znalezc kont.. Nie proś na takich forach, tylko zrob sobie takie konto, znajdz na googlach albo kup.

Taki prezes zarabia 120 tys a nie 12 tyś

3336140292.png
Opublikowano

Kolo to nie koncert zyczec zE piszesz dajcie mi 13+ lv do warrocka i tak by ci nik nie dał

Lepiej sobie sa zrob konto a te 24h gold premium wez dla siebie i kup se jakies px a nie prosisz bo az sie zal robi kiedy cos takiego jest !

Opublikowano
Kolo to nie koncert zyczec zE piszesz dajcie mi 13+ lv do warrocka i tak by ci nik nie dał

Lepiej sobie sa zrob konto a te 24h gold premium wez dla siebie i kup se jakies px a nie prosisz bo az sie zal robi kiedy cos takiego jest !

z premką gold na miecha i pxami możesz wbić spokojnie 20+ w miecha a poza tym przeczytaj regulamin

• Dodaj nową pozycję...