Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zlecenie] Sygnaturka + Avatar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec chciałbym was prosic o zrobienie dla mnie sygnatury, za kazdy komplet który sie tutaj pojawi dam 5 i + oczywiście a tan który wybiore ustawie sobie oraz podpisze kto był wykonwacą.

Tematyka:Muzyka, chodzi mi o gitarę elektryczną z kluczami wiolinowymi w tle.

Wymiary:Chodzi mi o sygnaturę która nie będzie zbyt duża ani zbyt mała a avatar standardowo.Rogi zaokrąglone

Kolorystyka:Czarne tlo.W tle obok gitary mogłyby być Te klucze wiolinowe chodzi mi dokladniej ote(Klucze Wiolinowe

Napis:This Is My Life, This Is My Destiny(tak jedno pod drugim tyle że chodzi mi o to by druga część zdania była jakieś 3 centymetry w prawo od początku tej wyżej)... Oczywiście jakąś ładną czcionką ;)

Inne: Chciałbym i niezmiernie mi na tym zależy by gryf wyglądał jakby oddalał się w ta czelusc cienia i palil sie..Na gitarze mogą znajdować się kropelki benzyny palace sie i spływające po niej

To samo co w Sygnie tylko bez napisu i w mniejszym formacie,(standardowym dla avatarów)

Z góry dziękuje wszystkim artystom którym zechce się przygotować coś dla mnie ;)

klaunsygna.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...