Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Bot do Vsro

NightSide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam viste na laptopie to mi wogole vsro nie trybi

jak chce robic upade to nie odpalaj przez revbot tylko normalnie :P

revbot tylko do pocenia bezz nuconnecta i ag bota nie zalogujesz sie z nim do gry

DevilSouI.png
Admin Cienia
Opublikowano
pod viste ten sposób nie trybi

Windows nie ma tu nic do rzeczy, jak się postarasz to na linuxie odpalisz. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G próbowałem już chyba z 10 razy instalując, deinstalując, reinstalując silka i dalej nic

problem tkwi chyba w media.pk2 bo jak robie wszystko zgodnie z tą instrukcją to wyskakuje mi okienko z błędem i wybór <tak><nie> gdy odpalam przez revbotNo1, a przy zwykłym odpaleniu silk też nie wchodzi tylko wyskakuje jakiś błąd...

Opublikowano

nie wiem właśnie... jutro po wykładach spróbuje u brata na kompie się pobawić... ma XP'eka to może uda mi się coś skleić i wkońcu zacznie działać ehhh

@@

na viscie to nie działa na XP bez problemu za 1 razem już wszystko było OK

Opublikowano

Nie mam folderu Windows na C lol....znaczy mam ukryty ale jak odkrywal to nic nie ma a jak instalowalem libaryfiles to mi sie w wybieraniu follderu pokazuje mi sie WINDOWS.. lol

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

owszem zrobilem wszystko na spokojnie i powoli jak w tutku xD lecz jak chcialem odpalic agbota po wlaczeniu nuConnectora niestety wyskakuje mi ten run-time error '339' Windowsa XP mam pro ;)

Dokladnie to :

2d8igssyi3tkg1xwd3ej_thumb.jpg

Moj blad :) jezeli ktos ma to samo niech zainstaluje libraryfiles bo ja wlasnie tego zapomnialem zrobic ;)

Opublikowano

Mam problem taki ze wszystko ładnie po robione i bach odpalam nuconnector potem agbot silk i co wyskakuje mi jakiś okienko które jak potwierdzę odsyła mnie do strony Vsro: www.conduongtolua.com.vn a jak kliknę na odrzucenie to zamyka mi silka może wiecie co jest grane jak widzicie mam Viste xD Plizz Help

SS co mi wyskoczyło: http://img4.imageshack.us/my.php?image=beztytuuqgk.jpg

Opublikowano

Cos tu namieszales ladnie stary ;]

W tym pierwszym tucie dla kumatych napisales tylko zeby nadpisac GATEPORT a nizej ze DIVISION tez po zmianie nazwy na medic.pk2 ... co za roznica? >,<

No a ten plik host w folderze drivers to co to za adres jesli mozna wiedziec ?

Powiedzmy ze chce zgarc w inna wersje niz vsro to wpisac :

127.0.0.1 + aders z division aktualnej wersji w ktora gram ???

Druga sprawa testosteron dziala tylko na sro_client z isro wiec jak zrobiles loadera?

Down

Ok pominalem to zrobilem wlasnego mc i niestety mc dziala,ale jak wlaczam przez nuconnector wywala C4 przed wlaczenioem gry ;/ Z orginalnym sro_client wywala C9 jakby server blokowal

rocnl9.jpg..VS..14710213hn9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...