Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot C.D.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co to za kiepscy modzi zmykają temat, gdy czekam na odpowiedź. Dzieciaku, który zamknął mi temat: Próbowałem się zalogować na koncie i wypróbować tego bota. Odliczyło mi się 24 h i nadal trwa sprawdzanie aktualizacji. Proszę o kulturę i nie usuwanie mojego tematu tylko o odpowiedź. Ile trwa zatem ta aktualizacja i jak często się takie zdarzają. Pozdrawiam.

Opublikowano

Prawdopodobnie powstaje nowa wersja KBOT'a. Może to potrwać do 7 dni..może nawet mniej. Pozdrawiam.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

W tej chwili jest KBOT 4.82 ...... teraz pewnie będzie 4.83 albo coś.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Prawdopodobnie powstaje nowa wersja KBOT'a. Może to potrwać do 7 dni..może nawet mniej. Pozdrawiam.

Od kiedy to jest że kopia jest nowsza od oryginału?

Opublikowano

Kto napisal, że kupiłem? Nie są to żadne lamenty, ale nikt nie potrafi napisać kiedy skończą się te aktualizacje. Nie kupie od Was tego, bo nie jesteście rzetelni. Jeśli trwają prace nad nową wersją to należałoby taki komunikat wyświetlić, a nie ściemniać o aktualizacji licencji. Tak po prostu mi się wydaje.

Opublikowano

pracę trwają cały czas nad nową wersją.powinna się pojawić w weekend

Porównałem IBota i KBota. KBot ma dodatkowy przycisk KBot który przenosi na stronę kbotik.com oraz do uruchomienia KBota potrzeba KBot Center. Reszta identyczna. Nie wiem nad czym tam pracujecie ale chyba czekacie jak pojawi się aktualizacja w IBocie.

Opublikowano

Ty idjoto zamknij sie i wypiepszaj z forum, mam juz dosyc twojego ciągłego lamentowania. Trzeba bylo nie kupowac!!

brak podstaw języka polskiego power nie?

zbyt duża sygna

Opublikowano

Ok, dziękuję chłopaki za odpowiedź. Jeszcze właśnie kwestia bezpieczeństwa. Ibot, czy kbot? Czy logowanie na tego jabbera, powoduje że kbot jest trudniejszy do wykrycia? Jakie jest tego zadanie?

Opublikowano

Ok, dziękuję chłopaki za odpowiedź. Jeszcze właśnie kwestia bezpieczeństwa. Ibot, czy kbot? Czy logowanie na tego jabbera, powoduje że kbot jest trudniejszy do wykrycia? Jakie jest tego zadanie?

Ibot - jeszcze nigdy za niego bana nie dostałem

Opublikowano

Jabber jest to program do zarzadzania twoimi licencjami itp.

IBot=KBot

Wejdz w folder C:\Documents and Settings\Administrator i zobacz masz tam folder ibot.Ja tak mam chcoiaż nie instalowałem IBot'a.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...