Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, zauwazylem na tym forum, ze co niektore gry posiadają bypassa i tutejsi admini umią takie cuś stworzyć ;)

mam mianowicie jedno pytanie, czy mógłby ktoś stworzyć takiego bypassa pod Cabala? Cabal posiada GameGuarda, jeżeli trzeba podać wersje, mogę podać, a i czy bypassy np. na inne gry, które również posiadają GameGuarda będą działać na Cabala?

Z góry dzięki za odpowiedz,

pozdrawiam

Opublikowano

Bypasy z innych gier na pewno nie będą działać do Cabala.

Do Cabala raczej nie ma bypasów,ale nie wnikałem w ten temat nigdy więcej więc nie będę cię na 100% wprowadzał w błąd.

Opublikowano

To jak mi wytłumaczycie goscia z Marsa ma nick: "MalyCypisekPL" przechodzi sobie forgotten temple b2f SOLO :)

ofc na speedhacku albo hacku dmg, tylko ze nie mam ani tego ani tego, zeby to przetestowac.

Mial ktos z tym stycznosc? Btw Luken gdzie kupiles tego bota i za ile? Aha, masz dc po jakims czasie uzywania tego czy nie?

Jakby ktos byl wtajemniczony z tym dmg hackiem albo speedem prosze o napisanie tego w tym temacie, bo widzialem na youtube i na cabalu, że wielu polskich graczy uzywa tego :) prawdopodnie maja to z elitepvp ale wole nie ryzykowac jakims keyloggerem (w sumie teraz i tak keylogger nic nie pomoze bo jest klawiaturka) no ale.. zawsze jakies ryzyko jest z niepewnego źródła :)

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...