Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbotik.Com I Kbotgg.Pl - Różnice

grindzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zaciekawił mnie fakt że na www.kbotgg.pl jest KBOT 4.82 a na oficjalnej stronie www.Kbotik.com jest KBot 4.79. To są te same czy jak ?

Edit:a tak przy okazji to skoro K jest crackiem I to jak zamówię na perma K będę miał na perma I ?

...

Opublikowano

deco97 Dobre

Na kbotik.com nie została zaaktualizowana.U mnie na kbotgg.pl jest na bieżąco aktualizacja.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

deco97 Dobre

Na kbotik.com nie została zaaktualizowana.U mnie na kbotgg.pl jest na bieżąco aktualizacja.

Ej ty, kurde, czyli ty sprzedajesz kbota z licencją na nieograniczoną ilość kont? I czy za niego jakoś bana dostać można?

Opublikowano

Ej ty, kurde, czyli ty sprzedajesz kbota z licencją na nieograniczoną ilość kont? I czy za niego jakoś bana dostać można?

1 licencja= 1id ale mozesz zmieniać id licencji.

A co do bana jeśli nie zbierasz duzo skrzynek to bana nie dostaniesz.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

1 licencja= 1id ale mozesz zmieniać id licencji.

A co do bana jeśli nie zbierasz duzo skrzynek to bana nie dostaniesz.

Czyli jeśli pogram z godzinkę na koncie swoim, potem godzinkę na kumpla i tak w kółko te id musiałbym zmieniać?

Opublikowano

Czyli jeśli pogram z godzinkę na koncie swoim, potem godzinkę na kumpla i tak w kółko te id musiałbym zmieniać?

Można zmieniać chyba 5 razy max.

za duża sygnatura

Opublikowano

No ok ale jak Bosser jesteś tylko dealerem to jak dogadam się z iwanem to raczej bazę licencji "twojego zaktualizowanego kbot'a" i "niezaktualizowany kbot Ivana" to ich baza jest wspólna więc równie dobrze mogę zamówić od iwana i ściągać twoje nowsze wersje :/

ps:o ile dobrze zrozumiałem

...

Opublikowano

Licencja którą kupisz u Bosser'a/Ivan'a działa na każdą nową wersją KBOT'a.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Podejrzewam że to ID mógłbyś w jabberze zmieniać ( zielony trójkąt w tray'u ) Pisząc do Bosser'a zapewne by Ci pomógł bo to spoko koleś ( właśnie kupiłem od niego licencje i jestem zadowolony ) :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...