Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ban Za Sprzedawanie Itemów Za Rl Kase

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego dnia ulepszylem zlodzieja dusz od +0 do +9 ale to już inna historia, wystawiłem na forum metina, że go sprzedam ustawiłem tam CW i KT i w wiecej informacji wpisałem, że mogę też sprzedać za RL kase.

za pare dni wchodze sprawdzic maila, i moje konto zostało zbanowane na stałe. nawet sie nie wkurwiłem. bo postać byłą dobra ( body 70 lvl pro eq 3x G)

i tu pytanie, JAK ONI KU*WA MNIE ZBANOWALI?? przeciez kazdy mogl zalozyc taki temat na forum!!!!!

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

Pewnego dnia ulepszylem zlodzieja dusz od +0 do +9 ale to już inna historia, wystawiłem na forum metina, że go sprzedam ustawiłem tam CW i KT i w wiecej informacji wpisałem, że mogę też sprzedać za RL kase.

za pare dni wchodze sprawdzic maila, i moje konto zostało zbanowane na stałe. nawet sie nie wkurwiłem. bo postać byłą dobra ( body 70 lvl pro eq 3x G)

i tu pytanie, JAK ONI KU*WA MNIE ZBANOWALI?? przeciez kazdy mogl zalozyc taki temat na forum!!!!!

Tylko że ty to zrobiłeś i wystawiłeś.

Opublikowano

1. Po IP

2. Taki sam adres e-mail na forum i na metku : ]

To tylko możliwości

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano
W działach tych zabrania się:
Handlu kontami/przedmiotami za realną walutę - prowadzi to do wykluczenia z oferty gry.

i wszystko jasne ; x

To jest ukryta treść, proszę

pewnie po IP(na forum),e -mailu.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...