Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Kbot Jest Bespieczny Na Pl3?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do użytkowników KBota tych którzy grają na nim na PL3 czy jak do tej pory przyłapano kogoś z was na jego używaniu tzn czy ktoś dostał za niego bana ? Po drugie w jaki sposób go używacie i do czego tzn czy używacie go do zbierania boxów (jeśli tak to jak długo zbieracie te boxy ile godzin dziennie) czy na gg lub na alieny ?Po trzecie teraz wprowadzili w DO auto wykrywanie botów to znaczy gdy np zacznę używać baota i od razu mnie za jego używanie nie zbanują to jestem już bezpieczny czy jak?

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

Polecam BioBota, bo darmowy i zbiera lepiej :)

A co do KBota to niewykrywalny :D

Opublikowano

Polecam BioBota, bo darmowy i zbiera lepiej :)

A co do KBota to niewykrywalny :D

Dzięki za odpowiedz a czy mógł by ktoś bardziej dokładniej odpowiedzieć na moje pytania?

Opublikowano

Nigdy nie wiesz czy bot jest bezpieczny.

Dziś jest niewykrywalny a jutro podczas logowania będziesz musiał wpisać magiczne liczby. Ile godzin ? Na pewno nie 10 h pod rząd bez przerwy bo to chyba oczywiste że nie ty grasz (chociaż co poniektóre kozaki tak robią) . Jeżeli chcesz zbierać boxy to pamiętaj o aktualizacji.

Polecam go poszczać jeżeli np. idziesz się w domu uczyć ponieważ masz kontrole i widzisz co się dzieje. W przypadku całkowitego zniszczenia bot sie sam nie repnie więc będąc w szkole może się okazać że bił alieny przez pierwsze 2h a kolejne 6 nic nie robił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...