Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Orbit Garena

lotar100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM MAM PROBLEM ZE STR WCHODZE TAK JAK NAPISALI NA MOPC FORUM TO JEST SZYSTKO PO POLSKU POZNIEJ LOGUJE SIE ZNOWU I PONIEMIECKU JEST PODAJCIE JAK ZROBIC ZEBY CALY CZAS BYLO POPOLSKU I JESZCZE JEDNO MAM BOTA fbbot DZIALAL OD WCZORAJ NORMALNIE DZISIAJ PISZE COS O LICENCJI BOT JEST DARMOWY DAJCIE LINK DO PROSTEGO BOTA KTORY SZYBKO ZBIERA SKRZYNKI Z OPISEM URUCHOMIENIA DZIEKUJE ZA POMOC ;)) przy bocie pisze takie cOS LICENSE SERVER UX.CGA.NET.RU IS NOT ACCESSABLE FOR YOU

Opublikowano

ja też latam na fdbocie i mam to samo ale z licencjom nie ja jestem z eic i po niemiecku robi mi się tylko na mapie 2-2 a jak mam na 2-1 to nie

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Ciesz się że nie po rosyjsku :D po zalogowaniu klikaj mpcforum ---> temat "garena" który jest przyklejony tam raz dwa klik i masz Język Polski :)

Opublikowano

Jak się logujesz na stronie głownej to masz taki link:

To jest ukryta treść, proszę

zmień go na taki:

Po prostu zamiast Start&help= wpisz Start〈=pl i będzie gitara ja miałem to samo zrobiłem to i teraz już za każdym razem jest po Polsku.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Combo, jeszcze nie zauważyłeś że forum coraz bardziej schodzi na psy, codziennie zakładają multum tematów, prosząc o boty, serwery dedykowane i inne rzeczy, na które sami są za głupi i nie potrafią znaleźć / pobrać / wypakować / "JA CHCE DARMOWE!!!1!" (niepotrzebne skreślić)

@Topic

Gdy bot zmieni ci język gry, zaloguj się i wklej ten link do przeglądarki :

a język gry znów będzie polski.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...