Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!!!!

Na początku chciałem wspomnieć iż próbowałem podpiąć się do istniejącego już tematu ale niestety mój post pozostał bez odpowiedzi. Problem polega na tym że od ostatniego patcha w silku cały czas wyskakuje mi błąd w iBocie. Co prawda pojawiał się on już wcześniej ale bardzo rzadko. Od kilku dni wyskakuje od razu po wejściu do gry i nie pomogło nawet przeinstalowanie bota. Nie wiem czy to ma znaczenie ale pracuje na windows xp. Procesor core duo 3.00, 2.00 GB ram i normalnie to 4 silki latały i jeszcze moglem pracować na komputerze :) Dodałem do załączników zdjęcie tego błędu ale tak szczerze mówiąc to moje pierwsze posty wiec dla pewności jeszcze link http://zapodaj.net/9d0252f1ab0c.bmp.html

PS: Panowie pomocy :) od kilku dni lvl stoi.... tak nie może być :)

Opublikowano

Obawiam się że to nie jest spowodowane zawartością inventory aczkolwiek faktycznie miałem tak że jak kupiłem Grab Peta to wyskakiwał jakiś błąd a jak się go pozbyłem to odrazy było po problemie. Niestety jednak teraz nie mam nic z IM a Błąd pojawia się przy logowaniu na każdej z czterech postaci i tylko na jednej mam angel dres. Tak czy inaczej zrobiłem zdjęcie zawartości plecaka. Jest tylko pierwsza strona bo na drugiej sa same tablety i zwoje zwiększające sp5% ale je mam od 4 miesięcy wiec raczej nie są przyczyna problemu. Link http://zapodaj.net/1a962debea07.bmp.html

Zastanawiam się czy nie lepiej przeinstalować system razem z grą i botem. Możliwe ze to będzie szybsze rozwiązanie ale tez nie ma pewności czy pomoże..

Opublikowano

mi pomoglo przeinstalowanie directX jak mialem kiedys taki problem ale dla pewnosci mozesz zrobic reinstakle wszystkich sterow takich jak ocx itp... powodzenia

Opublikowano

A wiec już się uporałem z problemem :) ale to nie był ani problem Sillka, ani Ibota i nie pomogło również przeinstalowanie systemu i sterowników :) Prawdopodobnie takie błędy powoduje Virus.Win32.Sality. Tyle ze skanowałem cały dysk najnowszym Kasperskim i nie pomogło. Błędy przestały się pojawiać dopiero po przeskanowaniu komputera programem Salitikiller. Wiec gdyby ktoś miał podobne problemy to proponuje spróbować najpierw tym. A i jeszcze jedno, nie pamiętam na jakiej to było stronie ale chyba dosyć tęgie głowy się tam wypowiadały :) mówili że tym programem skanuje się tyle razy aż nic nie znajdzie.

Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Problem rozwiązany, zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...