Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z czitami, chodzi o to że już pobrałem wiele i żaden nie działa robię wszystko tak jak trzeba. Wcześniej czity też mi nie działały ale znalazłem poradnik co zrobić żeby działały, i działały. Teraz również tak próbowałem ale już nie chce pójść. ;/

Prosiłbym o szybką pomoc.

Nigdy Nie Myśl Jak Grać... Myśl Jak Oszukać Grę...

beznazwy3.gif
Opublikowano

Mi też nie działa prawie żadny hack, ściągnij sobie ECC 5.2 może zadziała :D A jak nie to pobierz najnowszego patcha, no jeśli nie będzie Ci działać proponuje wyrobić skilla i grac bez hacków :D

@down

sam nie wiem bo aktualnie nie gram zabardzo w csa :P Pobierz ten v31 i sprawdz

...

Opublikowano

Ok spróbuje już wcześniej ściągałem ECC 5.2 ale nie działał ale zrobię tak jak ty mówisz pobiorę najnowszego patcha i zobaczę. :)

Może to głupie pytanie ale jaki jest najnowszy patch bo ja znalazłem v32 ale nie wiem czy on jest najnowszy bo więcej nie mogę znależć tylko starsze :)

Jeżeli to jest najnowsza to prosiłbym o link bo przeszukałem całe gogle i znalazłem ale albo na rapidshare które wygasły albo na inne strony z których również nie dało się pobrać ;/

Z góry Thx.

Edit:

Oprócz tego mam jeszcze jeden problem gdy chce wejść na serwer pisze mi Invalid CD KEY o co chodzi ? wcześniej mogłem na ten serwer wchodzić bez problemu ;/

Nigdy Nie Myśl Jak Grać... Myśl Jak Oszukać Grę...

beznazwy3.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...