Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Potrzębuje Pomocy kto wie i by mi pomógł zainstalować windows xp na laptopie bo mam viste a mi zacina i dlatego chciałbym xp a laptop jest firmy compaq 615 bios hp. A jak instaluje to po chwili wyskakuje taki błąd o to ss

http://img810.imageshack.us/f/99024606.jpg/

Proszę o Pomoc kogos kto sie dobrze zna i jest dobrym informatykiem byłbym wdzieczny jak cos moje gg 151403 . Proszę :( Wiem że to nie tutaj się zgłasza ale niewiedziałem gdzie moge poprosić o pomoc :(

Opublikowano

też to miałem, bo mi się laptop za szybko grzeje, sprubój w chłodniejszym miejscu zainstalować, np. na dworze, ja tylko tam mogłem przeinstalować, bo inaczej się poprostu niedało

Opublikowano

Ja juz tez to mowilem, proponuje zaniesc go do jakiegos komputerowego aby sprawdzili czy nie masz bledow na ramach, chyba ze masz innego jeszcze laptopa to przeloz z niego ramy i sproboj a jak to nei ramy to nie wiem.

Opublikowano

Częsty przypadek.. Musisz zintegrować sterowniki AHCI ( SATA II ) z instalką win xp. Najlepiej to zrobić za pomocą programu nlite.

Nie ma nic wspólnego z pamięcią RAM.. Gdyby tak było nawet win vista by nie odpalił ^.^

..................

Zły dział : <

EMPTY :C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...