Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Dedykowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam niewiem jak ustawic bota na dedyku(moze zły dedyk) ponieważ

ustawiam bio bota I mam aby ten stateczeka narysowany nie ma tej mapki czekam 1h i nic

Proszę o podanie jakiegos dobrego dedyka:) :ninja: 8S o.OxD:) :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

Opublikowano

ustawiam bio bota I mam aby ten stateczeka narysowany nie ma tej mapki czekam 1h i nic

Proszę o podanie jakiegos dobrego dedyka:) :ninja: 8S o.OxD:) :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

Proszę grzecznie. Wypierdalaj prosić o dedyki gdzie indziej;]

18706.png
Opublikowano

Następny kurwa mać... Chcecie dedyków? Jest poradnik jak je znaleźć i wbić na nie, a także jak założyć na nich konta. Kurwa, macie wszystko podane, to jeszcze źle...

Dasz palec - wezmą rękę.

Opublikowano

@2UP i UP dałem wam po + i macie rację. W dodatku 1 post.

Eh, też mam taki problem :P

I to nie chodzi o dedyka, tylko że jak włączasz BioBota nie ma mapy w ogóle ;/

Net frameworki wszystkie mam :P

Nie umiesz czytać - nie pierdol.

za duża sygnatura

Opublikowano

trzeba było jeszcze pierdolnać czcionką 928409 to, żeby lepiej wszyscy widzieli i może jakieś podwójne pogrubienie i podkreślenie KURWA !

masz tu linka i poszukaj tutka sobie sam leniu.... http://www.mpcforum.pl/topic/309613-spis-cheatow-botow-bugow-tutoriali/

Opublikowano

trzeba było jeszcze pierdolnać czcionką 928409 to, żeby lepiej wszyscy widzieli i może jakieś podwójne pogrubienie i podkreślenie KURWA !

masz tu linka i poszukaj tutka sobie sam leniu.... http://www.mpcforum.pl/topic/309613-spis-cheatow-botow-bugow-tutoriali/

Chuje i debile jesteście, przeczytajcie mój post, a ty @up nie spam!

Mi też nie działa i PROSZĘ WAS O POMOC Nie o dedyka, pisze tylko że jak by się nie dało zrobić na tym to dać na jakimś co działa.... Chuje i nooby, tyle o was.

za duża sygnatura

Opublikowano

Szkoda że nie dało się większą czcionką. Kup sobie dedyka np. na home.pl lub gdzie indziej. Uruchamiając boty na dedykach nie swoich jesteś narażony na stratę konta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...