Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin Permissions Dla Craftbukkit

NismonS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie pomozciemam grupy i alla jak cos pisze to jest [g] <- za kolor i nick nnie wiem co robic z persamision cos jest:((((((((((((

pewnie masz ten syf od krzysztofy.Ja polecam pliki serv by franci

@ja tez mam taki problem :/ (na krzsztofie)

Opublikowano

Witam !

Próbowałem zrobić permissions. Zrobiłem wszystko jak w twoim opisie.Gdy wszedłem na mój serwer ( dedyk ) i wpisałem /plugins to wszystkie pluginy były na zielono oprócz permission.permissions byly na czerwono. POMOŻE MI KTOŚ ???

Opublikowano

Witam !

Próbowałem odpalić permissions na serwie hamachi i w konsoli wyskoczyło to :

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.scanner.ScannerImpl.scanAnchor(ScannerImpl.java:1156)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.scanner.ScannerImpl.fetchAlias(ScannerImpl.java:782)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.scanner.ScannerImpl.fetchMoreTokens(ScannerImpl.java:313)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.scanner.ScannerImpl.checkToken(ScannerImpl.java:183)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.parser.ParserImpl$ParseFlowSequenceEntry.produce(ParserImpl.java:635)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.parser.ParserImpl$ParseFlowSequenceFirstEntry.produce(ParserImpl.java:623)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.parser.ParserImpl.peekEvent(ParserImpl.java:163)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.parser.ParserImpl.checkEvent(ParserImpl.java:148)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeSequenceNode(Composer.java:203)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeNode(Composer.java:158)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeMappingNode(Composer.java:230)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeNode(Composer.java:160)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeMappingNode(Composer.java:230)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeNode(Composer.java:160)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeDocument(Composer.java:122)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.getSingleNode(Composer.java:105)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.constructor.BaseConstructor.getSingleData(BaseConstructor.java:124)

20:28:13 [GRAVE] at org.yaml.snakeyaml.Yaml.load(Yaml.java:264)

20:28:13 [GRAVE] at org.bukkit.util.config.Configuration.load(Configuration.java:82)

20:28:13 [GRAVE] at com.nijiko.data.YamlUserStorage.performConversion(YamlUserStorage.java:35)

20:28:13 [GRAVE] at com.nijiko.data.YamlUserStorage.<init>(YamlUserStorage.java:30)

20:28:13 [GRAVE] at com.nijiko.data.YamlCreator.getUserStorage(YamlCreator.java:33)

20:28:13 [GRAVE] at com.nijiko.data.StorageFactory.getUserStorage(StorageFactory.java:76)

20:28:13 [GRAVE] at com.nijiko.permissions.ModularControl.forceLoadWorld(ModularControl.java:95)

20:28:13 [GRAVE] at com.nijiko.permissions.ModularControl.loadWorld(ModularControl.java:86)

20:28:13 [GRAVE] at com.nijiko.permissions.ModularControl.load(ModularControl.java:116)

20:28:13 [GRAVE] at com.nijikokun.bukkit.Permissions.Permissions.setupPermissions(Permissions.java:181)

20:28:13 [GRAVE] at com.nijikokun.bukkit.Permissions.Permissions.onLoad(Permissions.java:133)

20:28:13 [GRAVE] at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.java:121)

20:28:13 [GRAVE] at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.<init>(CraftServer.java:89)

20:28:13 [GRAVE] at net.minecraft.server.ServerConfigurationManager.<init>(ServerConfigurationManager.java:51)

20:28:13 [GRAVE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.init(MinecraftServer.java:132)

20:28:13 [GRAVE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:335)

20:28:13 [GRAVE] at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:422)

20:28:13 [GRAVE] [Permissions] Unable to load permission data.

20:28:13 [GRAVE] [Permissions] Shutting down Permissions due to error(s).

20:28:13 [iNFO] [Permissions] (Yeti) was initialized.

20:28:13 [iNFO] [Permissions] (Yeti) disabled successfully.

Nie wiem o co tam chodzi. W pliku groups mam wszystko tak :

groups:

Gracz:

default: true

info:

prefix: '&a[Gracz]'

suffix: ''

build: true

inheritance:

permissions:

- 'warpz0r.warp'

- 'warpz0r.home'

- 'warpz0r.sethome'

- 'warpz0r.list'

- 'essentials.kit.*'

- 'essentials.pay'

- 'essentials.sell'

- 'essentials.afk'

- 'lwc.create'

- 'lwc.remove'

- 'lwc.unlock'

- 'iConomyChestShop.shop.buy'

- 'iConomyChestShop.shop.sell'

- 'iConomy.access'

- 'jobs.join.<jobname>'

- 'vote.yes'

- 'vote.no'

Vip:

default: false

info:

prefix: '&5[VIP]'

inheritance:Gracz

permissions:

Mod:

info:

prefix: '&8[MoD]'

inheritance:

permissions:

- '*'

HeadAdmin:

info:

prefix: '&4[HeadAdmin]'

inheritance:

permissions:

- '*'

Czy ktoś może mi pomóc ??????

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ej jak zrobić żebym mógł używać super picakse czy jakoś tak wiecie do rozwalania wszystkiego za jednym walnięciem plz powiedzcie .

Bo niewiem -superpicakse' czy jakoś tak nie wiem plz czekam na odpowiedź

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

"każdy plugin ma wpisane uprawnienia. nie można sobie wymyślać"

Jak nie można wymyślać to jak sprawdzić?

A i jeszcze jeden taki problem. Gdy chce coś zniszczyć pisze :

,,You are not permitted to build"

A jestem adminem pomocy

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...