Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zakładam ten temat ponieważ nie umiem zrobić w dzisiejszym loaderze aby mało zajmował ponieważ opcja /min nie działa

używam "edxSilkroadLoader5" i max to 4 silki ale nawet przez uzycie hide client i tak on tyle samo zajmóje a widziałem posty gdzie ludzie odpalją po +8/10 silków jak tego dokonać

mój komputer nie jest zły mam 3gb ramu, procesor AMD Anthlon 62 x2 dual core proccesor 4800+ wypisałem to co tam pisze :P

ile mógł bym maxymalnie otwierać silkroadów przy takim sprzęcie ??

PROSZE O ODPOWIEDZI A NIE PROBE WBIJANIE LICZBY POSTÓW NA MOIM TEMACIE BO DAM "-"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Btw. Takie ostrzeżenia to chyba nie to forum.

Wracając do tematu.

Ci którzy się chwalą to mają lepsze sprzęty po Core2Duo 3-rdzeniówki Nawet do 16GB RAM. Tym się nie ma co przejmować, tyle ile Ci Silków pójdzie zależy od RAM, karty graf., i procka.

Procek masz średni, RAM-u masz nie za dużo, tylko karty nie dałeś;

Sądząć po RAMIE to starczy na 5-6max Silków. Masz jeden dylemat. Czy odpalasz CL czy minimalizujesz potem. Bo jak CL to możesz ok 20 a nawet 40 odpalić, bo wtedy iBot nie pobiera RAM(minimalnie)

Jeśli już uruchamiasz sroclient.exe to wiadomo, że zasysa RAM-y. Jak możesz podaj parametry karty graficznej.

"Umiesz liczyć, licz na siebie."

Jestem tylko człowiekiem, też popełniam błędy.

Opublikowano

co do ostrzeżenia wkurza mnie że ktoś pisze "możliwe do rozwiązania" i tyle jego wkładu pisze aby pisać

CL - na czym to polega i jak z tego korzystać jak możesz daj link

karta graficzna- NVIDIA GeForce 8600 GT

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Opublikowano

CL to nadzwyczajny clientless. Polega to na odpaleniu clienta "wewnątrz" bota co nie powoduje pobierania RAM. Bot łącząc się do SRO loguje się na chara i w opcji uruchamia bota. (NIE MASZ WIDOKU GRY)

Opcja SZUKAJ nie gryzie. Niedawno ten temat był poruszany więc łatwo go znajdziesz. Do tego jest tutek więc dasz radę.

Apropos ilości Silków, to przy takiej karcie i RAM to odpalisz z załączonym kliencie do 5 silków. Jeśli użyłbyś CL to liczba botów jest nieograniczona, bo to zabiera minimalną ilość RAM.

Opublikowano

mógł byś dać link do tego tematu ponieważ znalazłem na mpcforum tylko stare otłumaczenie w któym jeszcze praktykuje sie innego loadera niż jest dziś :9

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Opublikowano

ten tutek to jest warty podcierania sie w toalecie, ' to, to ,a tamto na koncu ' takie rzeczy się numeruje i odpowiednio opisuję jedno po drugim.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Większość forumowiczów dało sobie radę, ja również. Co to za filozofia przetlmuaczyc kilka słow po angielsku.

Ja Ci więcej nie pomogę, bo to co wiedziałem to napisałem.

Opublikowano

Apropos ilości Silków, to przy takiej karcie i RAM to odpalisz z załączonym kliencie do 5 silków. Jeśli użyłbyś CL to liczba botów jest nieograniczona, bo to zabiera minimalną ilość RAM.

Tutaj się z Tobą nie zgodzę... Ilość silkroad'ów jest ograniczona - OK, lecz clientless'ów również... Fakt nie zżera tyle RAM co sam sro_client.exe, ale coś tam zżera.

Nie mów innym, że jest nieskończona ilość. To również zależy od procka, RAM i karty graficznej. Ja np. mogę odpalić 10 clientlessów, lecz na komputerze nic nie będę mógł robić. Fakt mam troszkę gorszy sprzęt od autora tematu. Moim zdaniem autor tematu clientless'ów może odpalić góra 10-15, żeby coś na komputerze mógł robić...

SaintCandy.png
Opublikowano

Jajosz tu się z Tobą zgadzam. Ale ja patrzę przez pryzmat mojej osoby. :D Jak ja włączam tyle Cl ile się da i odchodze od kompa ^^ Co jak co, ilość silków i cl jest w jakimś stopniu proporcjonalna do jakości (mocy) sprzętu.