Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem konto 72 za free fakt bardzo dziwne ale bez eq i bez emaila

Zmieniłem passy do konta ale podejrzewam ze on sobie zmieni passy bo ma maila jak odzyskac maila ID mam hasła niemam :(

Opublikowano

Niema... zmien emaila i czekaj tdzien jak zmieni i dalej bedziesz mial konto jestes bezpieczny bo po jakims czasie ten koles moze sobie przywrocic pasy jak przelozysz eq ;] wiec lepiej poczekac ten tydzien zeby emil sie zmienil i grac spokojnie

Opublikowano

no fakt ale bez jego akceptacji się zmieni?

neosie nie wiesz nawet jak dziala zmiana meila to wogle nie graj bo za tepy jestres haha .Wyranie pisze by meial zmienic trzeba zakceptowac linka co przyjdzie na starego meila i potem czeka sie tydzien.nie masz meila to huja mozesz mu laske zrobic neosie on ci scieme wali ze meila nie ma czeka az eq dokupisz lub cos i weznie sobie na meila co ma do konta przypomienie i bedziesz mial po koncie i eq.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

@topic jak gracz nie chce juz tego konta to może ci zmieni maila ale wątpie czeka aż przełożysz eq. Tak się zarabia na 70+

a co do up to weź się uspokój co ? Twoja postawa na forum mnie irytuje i mam nadzieje że zostanie to skończone.... Nabijanie - kosztem innym. Ludzie szukają pomocy a ty im nawrzucasz i pokażesz jaki to jesteś kozak ooo już się ciebie boje ;P

Opublikowano

neosie nie wiesz nawet jak dziala zmiana meila to wogle nie graj bo za tepy jestres haha .Wyranie pisze by meial zmienic trzeba zakceptowac linka co przyjdzie na starego meila i potem czeka sie tydzien.nie masz meila to huja mozesz mu laske zrobic neosie on ci scieme wali ze meila nie ma czeka az eq dokupisz lub cos i weznie sobie na meila co ma do konta przypomienie i bedziesz mial po koncie i eq.

Kolego po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że to Ty nie potrafisz zmienić emaila... Robi się to w ten sposób :

- wysyła zmianę emaila

- potwierdzenie dochodzi na stary email, po czym musisz akceptować

- następnie masz 3 dni, aby akceptować zmianę emaila na nowym adresie email

- jeżeli wykonasz te czynności to adres email jest zmieniony automatycznie.

cvsk.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie możesz zmienić emial'a to najlepszym sposobem jest sprzedać komuś to konto za yangi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...