Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AquaticMt2[Pl][Dedyk]

AquaticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG?! "Gracze mają dostęp do navi.. Serwer wykupiony na rok" Powaliło cie? serwer padnie nawet już dziś bo wbije jakis noobek do navi który się zna i masz po serwie:>

Po za tym na 100% nie zagram bo są te dziadowskie bronie.

graphic.png

Opublikowano

GZ strona juz nie działa a reklama napisana o 14:55 ;/

Łącze internetowe 100GB chyba 100MB ?

AquaticMT2

Hah jak napisałem to szybko zmieniłes a teraz to jakie 100GB weź ogar człowieku ...

1ookicnnr63ubr0bhdv.png
Opublikowano

2x Up poczytaj troszkę zanim się wypowiesz

TO JEST DARMOWY HOSTING STRONY I ONI MAJA PROBLEM Z SERWEREM

Jakie 100 GB ? Gzie Ty widzisz 100 GB ?

ZBIERAM MINUSY

:D

Opublikowano

- duzy MINUS [-] bo Nic nie napisales ze rejestracja Platna.

sciaga ze stronki :

"Aby otzymać kod wyœlij sms o treœci AP.KODZIK3 na nr 73068 koszt to 3zł ( 3,69 + vat)"

hehe pozdro

P.S

i przy nastepnym spotkaniu tez - bo sie wkurwilem ;] hehe

Opublikowano

No muszę wam powiedzieć że serwer miodzio, wysłałem tego sms i serwer działa, mało osób, brak lagów, wszystko można zrobić polecam dla autora -

Opublikowano

HMM najpierw błedny kod potem server chwilowo niedostępny i co kod ważny 5 minut i mam wysylac kolejne sms? żałosne

Opublikowano

dostęp do navi <heheeh śmieszny gościu> ale zabawne chyba pragniesz nie mieĆ swój serwer w przeciągu kilka godzin <przyjdzie gościu wpisze komendę i po serwie a jak macie zabezpieczenie przyjdzie hacker i po was > !!! <#

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

dostęp do navi <heheeh śmieszny gościu> ale zabawne chyba pragniesz nie mieĆ swój serwer w przeciągu kilka godzin <przyjdzie gościu wpisze komendę i po serwie a jak macie zabezpieczenie przyjdzie hacker i po was > !!! <#

Ale z Ciebie łom .... poczytaj poprzednie posty bo nie zamierzam tłumaczyć takiemu nupkowi ...

ZBIERAM MINUSY

:D

Opublikowano

tylko że ten servis to jest dostepny jak sie wysyla sms potem juz nie... nie moge powiedziec ze servera nie polecam bo na niego nie udalo mi sie wejsc mimo iz zaplacilem

ale Admina moge nie polecac wrac z tym co robi ;]

@ EDIT zresztą to nie wina braku dostepu servera bo jak juz zaskoczylo i co wazniejsze kod byl jeszcze wazny dostalem wiadomosc ze jest błedny ^^

Opublikowano

Popisalem z ludzmi i mowia ze jest skrypt ktory po wpisaniu kodu nie przyjmuje go tylko pisze ze jest niedostepny. Strona do wyludzania pieniedzy. To jest karne chcesz meic problemy z policja i prokuratura?

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

no przepraszam... ^^

-reje płatne

-hasło się nie koduje ,czyli niema żadnego serwera !

-zrobione jest to tylko pod kasę ,ponieważ nie koduje się hasło

czyli mają dostęp do haseł ~!~

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Pr0 elo informatyku to powiedz mi czemu kod ktory otrzymalem sms'em nie działa?;]

@EDIT majątek to to nie jest ale licza sie zasady jak walisz wałki na ludziach ;] niby taki fajny server wszystko u handlarzy i minimalna oplata rejestracyjna fajnie fajnie ;]

tylko że pic na wode ;]

@EDIT @UP jestem na tyle inteligetny i trzezwy w tym momencie ze daje sobie rade z wpisaniem kodu ;]

Opublikowano

Zbiorą kaskę i jutro offną więc pozdrawiam tych którzy wydają ten majątek za który kupili by ponad pół kg cukru ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...