Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gameforge I Powiazania Z Yangsellerami

misiolinka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na Z8 są boty, i na gold4fast kupisz yangi na z8, mi się zdaje ze Yangi nie pochodzą od gf.

Zobacz jaki zarobek maja boty jak na kazdym CH łowi ponad 100 botów. codziendzie otweierajaa nowe sklepy z malzami i innymi.

A nawet jakby GF sellało yangi to co szukali by ludzi zeby im na allegro wystawiali ?? zobaczicie ile osob na allegro yangi sprzedaje.

To moje zdanie :)

To wszystko sprawa botów.

Zrobiecie sobie 500 botów na np. s25 a sami zobaczycie jaki zarobrek będziecie mieli jak 500 botów bedzie lowic 24/h.

Albo poprostu GF wystawia boty xD zobaczcie ze nawet jak wyjdzie nowy hs to boty i tak zaraz są w grze. xD

Opublikowano

up@ po co szukać ? mają kolegów nie którzy może dzieci dziewczyny etc i ma kto selllać ;] co do tej sprawy to ja od razu wiedziałem że to gf bo kto inny mógł takie gówna zrobić?

metin upadnie pod koniec 2011 nikt nie bd grał bo zwykłe kd +0 bd stało 50kk ;] ale dzięki za info tylko mnie upewniłeś w moich przekonaniach ;>

Opublikowano

Niewiem czy to tu moze byc ale w 4story niema botow a juz nietyle co allegro ale np 4story.cc ma dostep do wszystkich serwerow GF wiec temat jest calkiem prawziwy tak uwazam bo metin2(w ktorego kiedys gralem i wiem co i jak) nawet przy ilosci 100 botkow na spot i 200fish botow na serwer to i tak by sie nikt niedorobil takich kwot jak sa na allegro

Opublikowano

Hm.. a wie cie co?? Według was boty. Ja niedawno miałem "jakis cheat BY Xaar" Polegał na tym że musiałem mieć navicala i włączała się baza danych metin2 PL

Jak ktoś by miał tego cheata na kompie niech da unploada albo wyśle na gg18029607.

Ten cheat to już dowód. Gdyż np. taki bocik wyłowi sobie ryby i kilka takich botów przeżuci małże i perły na jedno konto to wtedy ktoś sobie wchodzi zabiera te małże albo nawet perły. i okradnie się kilkanaście takich botów i jest kasa xD

A po za tym baza danych-Dajesz sobie eq lub kase

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Hm.. a wie cie co?? Według was boty. Ja niedawno miałem "jakis cheat BY Xaar" Polegał na tym że musiałem mieć navicala i włączała się baza danych metin2 PL

Jak ktoś by miał tego cheata na kompie niech da unploada albo wyśle na gg18029607.

Ten cheat to już dowód. Gdyż np. taki bocik wyłowi sobie ryby i kilka takich botów przeżuci małże i perły na jedno konto to wtedy ktoś sobie wchodzi zabiera te małże albo nawet perły. i okradnie się kilkanaście takich botów i jest kasa xD

A po za tym baza danych-Dajesz sobie eq lub kase

cos mi to sciema jedzie tyle Ci powiem

Opublikowano

na Z8 są boty, i na gold4fast kupisz yangi na z8, mi się zdaje ze Yangi nie pochodzą od gf.

Zobacz jaki zarobek maja boty jak na kazdym CH łowi ponad 100 botów. codziendzie otweierajaa nowe sklepy z malzami i innymi.

A nawet jakby GF sellało yangi to co szukali by ludzi zeby im na allegro wystawiali ?? zobaczicie ile osob na allegro yangi sprzedaje.

To moje zdanie :)

To wszystko sprawa botów.

Zrobiecie sobie 500 botów na np. s25 a sami zobaczycie jaki zarobrek będziecie mieli jak 500 botów bedzie lowic 24/h.

Albo poprostu GF wystawia boty xD zobaczcie ze nawet jak wyjdzie nowy hs to boty i tak zaraz są w grze. xD

buhaha daj mi kompa tyakiego co 500 botow udzwignie jestes dobry noob do potegi.Zaraz napiszesz pare kompow to daj akse na pare kompow zal ciebie hahaa.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Jeśli to jest prawda...to:

Zarobek GF:

-zarobek z is

-zarobek z yang na allegro

-wprowadzają sklep z gadżetami

koszty:

-utrzymanie 26 serwerów...

-jeszcze by się znalazło kilka rzeczy...

Cóż poradzić dla GF liczy się zarobek nie zadowolenie graczy...dlatego nie polecam gry na pl..

Opublikowano

ale zrozum ze jak wbija odpowiednie lvl to lowia i za malze zbieraja kase od reszty graczy? i nie tylko malze .wszystkie ulepszacze glownie od botow pochodza.

Więc i ty zrozum, że to i tak nie wystarczy by sellać yangi na allegro. Ludzie robią po 2/3 boty na kompa. Yangi sella team i nic im zrobić nie możemy. Są własnością GF a team tak jakby pośredniczy w sprzedaży. Nawet z małży nie zarobią takiej kasy by sellać na allegro. 100 sztuk po 2kkk ? No nie wiem czy komuś opłacało by się robić 100 postaci by na nich trzymać te yangi. Niestety takie realia. Ty skoro w to nie wierzysz, to może wierzysz w honor i uczciwość GMa. Spx.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

yang.png

Żeby "zarobić" takie ilości yang trzeba by mieć całe tysiące botów na chodzie, nie wiem jak wy, ale ja nie widziałem nigdy większej grupki botów niż 30-40. Dodajmy do tego jeszcze, że yangi są dostępne na zamkniętych serwerach i na wszystkich cena jest praktycznie taka sama bez względu na ceny itemów. Możliwości są dwie: albo goście z metin2cc odkryli jakiś błąd techniczny, który daje im możliwość posiadania nieskończonych ilości yang, co jest bardzo mało prawdopodobne, bo GF dawno by to wykryli i błąd naprawili, albo..... chyba każdy myślący już zna odpowiedź B)

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Sęk tkwi w tym że z mobów nie dałoby się wydropić takiej potężnej sumy yang :) Hmm więc skąd one mogły się wziąć :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie zastanawiałem się nad tym od tej strony :) To jest wam powiem dobre ;p No ale przeciesz banują niektórych za to hmm pewnie to tak specjalnie żeby nikt sie nie dowiedzał :)

Opublikowano

A ja wam powiem tyle cieszyłbym się jak nie wiem gdyby serwery się zepsuły i było po metinie może ludzie uzależnieni od tej gry powrócili by do normalności .Powiem tyle na pl nieopyla się grac to szmelc ceny z kosmosu na monku biała perła prawie po 1kkk na takie cos to pozwolą sobie alegrowicze taka jest bolesna prawda .Gf sprzedaje yangi boty nieuzbierały by takich kwot bo niebyło by tyle kasy na serwie yangi muszą skądś pochhodzic

Opublikowano

Boty nie sa w stanie zarobic tyle kasy NAJGLUPSZA GLUPOTA SWIATA !!Wejdz np m1 ch 2 monolit niebiescy zobacz sklepy z fms po 30kk to zchodzi jak buleczki swieze wejdz byle jakie ch m2 kolo staruszka lewy dolny rog zobacz ile botkow lata i sie zastanowcie kazde ch kazde krolestwo fms za fms leci ;]

Mnie nikt z was nie przekolonal do tego ze gf maczal w tym palce

StraiGht jedyny ktory pomyslal logicznie

iz9w29.png

Opublikowano

Up, największa głupota świata to wypowiadać się w tematach na które się nic nie wie. Czy ty spojrzałeś chociaż na podanego przeze mnie screena? Zobacz ostatnią linijkę: milion milionów yang, wiesz ile to jest? BILION YANG. Żeby tyle uzbierać trzeba sprzedać ponad 33000 tych twoich FMS-ów. Rozumiesz? nie 30, nie 300, nie 3000 tylko ponad 30000.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

boty,botami ale jak wytłumaczycie to że powstaje nowy serwer i już za tydzień na allegro są aukcje o miliardowych sumkach?

niby boty tyle uzbierają nigdy w życiu, nie miały by jak z mobów za chuj tyle kasy nie uzbierają, a że niby sprzedają swój drop tzn. FMS'y i małże no dobra ale skąd zwykły gracz na początku sewrera wytrzśnie kilka kk? odpowiedz jest prosta kupi na allegro od teamu

Opublikowano

Ja się zgodzę że GM za tym stoją i team, kiedyś z ciekawości zadzwoniłem do kolesia co sprzedawał yangi na allegro a tu jakiś stary koleś oO

c(;

Opublikowano

Ja się zgodzę że GM za tym stoją i team, kiedyś z ciekawości zadzwoniłem do kolesia co sprzedawał yangi na allegro a tu jakiś stary koleś oO

To nie ma nic do rzeczy czy młody czy stary.

Chodzi o to, że GF zarabia masakryczną kasę na Polakach.

Dlatego też MT2 PL stoi, że tak powiem w miejscu.

Znam wielu niemieckich graczy Metina.

Dla nich jesteśmy graczami, którzy dla podbudowania swojej samooceny w grze zrobią wszystko.

To jest nasz problem. Jesteśmy zbytnio "waleczni".

GF na tym chce zarobić. Sella yangi by dorobić do SM.

Niestety nic nas nie zmieni, więc też na yangi nic nie poradzimy.

Opublikowano

na 100% oni selaja je skad nowy serwer i na allegro jest juz 10 ofert z 100kk buyy

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Sprzedaż yangów, może być także sposobem na dorobienie GMów. Admini to często studenci potrzebujący pieniędzy. Nie wiadomo. Może być tak, że to GF sella a admini mają z tego %. Może tak być.

Opublikowano

Daje PL'owi max .. jeszcze gdzies 4 miesiace i bedzie dupa ;p

A ja mówię że Rodzice graczy metina będą kupywać nowy Monitor ;D (Szal Metin kida o_O)

noirsig.png
Opublikowano

Autorze tematu jesteś boski, wkncu ten matieriał uświadomi wszystkim co to jest metin2 i Co wyprawia GF,

najbardziej mnie rozpierdala że wszyscy mówili ze to boty zarabiaja tyle kasy, a tera pierdolicie "ja wiedziałem" hahahaha

@Edit

teraz wdupie ten temat na boarda ciekawe co zrobia xD

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...