Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Call Of Duty 2

batoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś był u mnie kolega i instalował mi CoD'a 2, a potem cheaty... Ja nawet niewiedziałem co to jest bo wtedy grami sie nie interesowałem. U niego działały,a u mnie nie. No ale nie o to chodzi. Gdy dowiedziałem sie co to są te cheaty to odinstalowałem ten program lub usunąłem ten plik (niewiem czy trzeba było cos zainstalowac czy tylko pliki wsadzić). Ale teraz jak chce wejsc na server bez punkbustera to moge normalnie grac ale jak wejde na server Z punkbusterem to mnie BANUJE mnie po podłączeniu sie do servera. Mam orginalny cd-key. PROSZE O POMOC !

@ DOłączam screena : http://img293.imageshack.us/img293/838/beztytuuwmc.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie... masz zbanowany cd-key albo guid na tym servie i nie wejdziesz. jak na kazdym tak masz to pozdro (nowy cdkey)

Opublikowano

Ja mowie zeby zrobil formata bo moze on tam gdzies tego cheata ma i kupinowy cdkey to bedzie mial bana i sobie nie pogra

sygnazu.png

Opublikowano

jeżeli nie możesz się wbić na więcej serwerów z pb, to znaczy, że masz bana globalnego, ale nie martw się. W necie jest pełno informacji jak to ominąć. Sam coś pogoogluje i jak znajdę to edita dam.

@edit

spróbuj zagrać w inną grę z pb. Zobaczymy wtedy na co masz bana.

@edit2

1) Nowy cd-key(kupiony) + jakaś zmiana w sprzęcie jeżeli chodzi o komp

2) Stary cd-key i gra na serwerach pb

3) Nowy cd-key(net) + gra na serwerach zcrackowanych

Chyba tylko to ci zostaje

bez gif.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...