Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plemiona Skrypt / Premium

Ashcan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazdy juz pewnie slyszal o tym,

zastanawiacie sie po co ja niby zakladam kolejny taki temat.

Ano widzicie,

kazdy kto probowal instalowal TribalWars Enhancera v1/v3 --/PL, ten wie ze mapka nie dziala powyzej 7x7, nie dzialaja kody BB itp..

Ostatnio odkrylem jak to zrobic zeby dzialalo ;]

I pragne sie z wami podzielic moimi spostrzezeniami ;]

Caly myk jest w tym ze nie mozna kontynuowac instalacji skryptu TribalWars Enhancer v3 PL na innej przegladarce niz firefox z GreaseMonkey,

ale sam czysty skrypt juz mozna zainstalowac na innej przegladarce ;]

Ja uzywam GoogleChrome (stad mam pewnosc ze dziala z googlechrome ;])

1. Uzywajac przegladarki Google Chrome przechodzimy na adres:

userscripts.org/scripts/source/29524.user.js

2. Na dole naszej przegladarki pojawi sie informacja o rozpoczeciu pobierania modyfikacji:

9t030x.png

Zatwierdzamy przyciskiem Kontynuuj

3. Po pobraniu modyfikacji (~1-2 sek.), naszym oczom ukaze sie kolejna informacja, tym razem o instalacji modyfikacji.

v8eoh3.png

Jak w poprzednim przypadku, rowniez potwierdzamy (tym razem przyciskiem: Zainstaluj)

4. Po pomyslnym zakonczeniu instalacji, zobaczymy okienko potwierdzajace koniec Instalacji.

1z6z53m.png

5. Cieszymy sie w pelni dzialajacym Enhancerem ;]

*6. Aby wlaczyc/wylaczyc modyfikacje, przechodzimy kolejno do:

Ustawienia -> Narzędzia -> Rozszerzenia /albo/ przechodzimy na stronę chrome://extensions/

a następnie klikamy odnośnik Włącz/Wyłącz przy modyfikacji TribalWars Enhancer v3 PL - Wersja: 1.0

W razie jakichkolwiek problemow, piszcie tutaj ;]

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

chyba nie do konca zrozumiales ;]

ten znany nam juz TribalWars Enhancer jest to modyfikacja do greasemonkeya pod firefoxa, natomiast kod zrodlowy enhancera sluzy jako modyfikacja dla chrome'a (ktory nie wymaga zadnych greasemonkeyow ;p)

wystarczy po prostu wejsc przez chrome'a na adres ktory podalem ;]

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

ahm. i tak nie działa ;p ale za to na FF działa mi w 100 % :D a napisz mi teraz czy admini często to wykrywają ? ;>

W dupie mam te całe +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...