Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowa Przygoda Po Banie, Gdzie I Czym Grać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na moim koncie na kronosie (ninja archer 64 lvl w tym woj body 43 ), prawdopodobnie za kamer moda (em2 też używałem). Kupiłem już 1kkk na początek, chce wiedzieć na jakim serwie jest największa kultura, (bez wyzywek, przeklinań na serwach itd) i czym teraz spróbować grać, bo mam już jakieś doświadczenie. Z góry dzięki.

Legenda
Opublikowano

Większość dzieci, zaczyna grać na najmłodszych serwerach w tym wypadku jest to Syriusz. Jak wiemy, większość młodych osób nie panuje nad emocjami. W takim radzie polecam Ci serwer od 1(Monastyr) do 8(Onyks). Gra tam dużo cierpliwych, opanowanych ludzi. Jak nie wiesz kim grać przeczytaj ten temat.

To jest ukryta treść, proszę

Użytkownicy wypowiadają się, która postać jest najlepsza. Zapewne jak przeczytasz wybierzesz coś dla siebie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Na astralu w miare możliwi są gracze ^^ ceny są prawie takie same na każdym serwerze więc . Pograj surą wp , skile to kwesia czasu , eq na s5 też łatwo możesz zdobyć ;) jeśli będziesz grał to pozdrów żonę "McDejmen" od Linero ^^

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ja ci szczerze polecam Almanach... Dosyć ogarnięci gracze jak na PL, miła atmosfera i przede wszystkim dosyć tanio, np. Bodzio 115kk, fms +9 sr 5 300kk także ogar, aura np 60kk

;D

4194.png

dlugopisy.jpg

Opublikowano

Najlepiej grać na tych najstarszych serwerach... fakt faktem, że jest tam drogo, ale klimat jest wyśmienity. Sam gram na s1, jestem w dobrej gildii i bardzo dobrze mi sie uklada. jak bedziesz gral na s1 to pisz pw ;-)

cvsk.jpg

Opublikowano

Jak masz doświadczenie i kase to bierz szamana

Zalety Healera:

- Bardzo tanie Księgi Umiejętności

- Bardzo dobra postać do pvp

- Możliwość usuwania negatywnych efektów(zatrucia,spowolnienia,)

- Celne skille

Ale też ma wady :

Wady Healera:

- Ciężko się expi

- do pt(party) i gildi chętniej biorą szamanów smoka

2:1 INT:WIT potem zręczność

uniwersalny build :

Przywołanie Błyskawicy -> Leczenie -> Błyskawiczny Rzut -> Zwinność -> Burzowy Szpon -> Zwiększenie Ataku

Tu masz taktyke pvp :

To jest ukryta treść, proszę

Wachlarz do pvp, Leczenia w pt, expienia bez konia. Wsadzamy do niego KD: Powtórki, Śmierci, Penetracji oraz

Wojownika/Sury +3 bądź +4.

Dzwon do expienia na koniu. Wsadzamy KD: Potwora, Śmierci i Penetracji równierz +3 bądź +4.

Szaman smok to nie tylko postać do buffa . Szaman Smok jest dobry w pvp, posiada skille zwiększające np. atak krytyczny.

Staty : 2:1 INT:WIT potem zręczność.

Skille :

Buff : Pomoc Smoka( zwiększa szansę na krytyka(podwójne obrażenia) -->Błogosławieñstwo(zmniejsza obrażenia fizyczne otrzymywane od wrogów)-->Odbicie(najgorszy skill smoczycy,odbija obrażenia fizyczne otrzymywane od moobów i postaci )

Pod exp : Strzelajacy>Skowyt> Błogosławieństwo> Pomoc smoka> talizman

Uniwersalny : Strzelający>Błogosławieństwo>Skowyt>Pomoc Smoka> lub Strzelający>Pomoc Smoka>Skowyt>Błogosławieństwo

Jest to zrównoważenie skilli ofensywnych i wspomagających. Najczęściej wybierany build. Średni do Pvp, expienie nie jest uciążliwe.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Dostałem bana na moim koncie na kronosie (ninja archer 64 lvl w tym woj body 43 ), prawdopodobnie za kamer moda (em2 też używałem). Kupiłem już 1kkk na początek, chce wiedzieć na jakim serwie jest największa kultura, (bez wyzywek, przeklinań na serwach itd) i czym teraz spróbować grać, bo mam już jakieś doświadczenie. Z góry dzięki.

Noob i klamca haha .Pisze ze kupil juz 1kkk yang i ci kupiles yangi np. na s1 to na s2 itp itd nie bedziesz mogl ich przeniesc ale neos haha.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano
Noob i klamca haha .Pisze ze kupil juz 1kkk yang i ci kupiles yangi np. na s1 to na s2 itp itd nie bedziesz mogl ich przeniesc ale neos haha.
Weź się nie odzywaj jak nie nic nie wiesz. Kupiłem yangi, nie przeniosłem jeszcze ich na swoje konto, mogę je odebrać nawet za milion pięćset sto dziewięćset lat :P I są od s1 do s24 w takiej samej cenie,

Ps. Sam jesteś n00bem z pokemonowym pismem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...