Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akcja Mcdonalds

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiłeś mi smaka suko

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Ja do MaCa chodzę latem na lody.. nic więcej.

Więc nie mam się o co martwić..

i zapewne czasem trochę inaczej smakują ;)

@topic,

szczerze to gówno mnie obchodzi jakiś kurak, ktoś go musi zjeść, normalnym jest że jakoś go trzeba zabić i przerobić na " mięso".

osobiście nie jadam w tych "odgrzewanych " fast foodach, wolę te, gdzie widzę jak koleś przyrządza mi jedzenie, wszystkie sałatki itp. a to że wjebie jakiś stejk to nie będę rozmyślał jak go zrobili...

Opublikowano

Za dużo harda się naoglądałem żeby mnie to ruszyło. Dla mnie to TYLKO zwierzę, a kurczaki to naprawdę popularne jedzenie (pierś z kurczaka <3) i nie jest tu mowa tylko o fast foodach.

Niech PETA zajmie się sprzątaniem kup na chodnikach jak tak bardzo kochają zwierzęta.

Opublikowano

Lubię kurczaka o.O

McDonald to najgorsze gówno co może być, nawet psowi bym tego nie dał do zjedzenia co oni tam mają..

; )

Opublikowano

Kiedyś tam jadłem ale przerzuciłem się na KFC. Przestało mi smakować to co mi dawali :I

I tak lepsze są na mieście w małych budkach z full dodatkami za 3 zł.

classes06.png

Opublikowano

Prawie wszystko się tak teraz robi :) Wędlina którą kupujecie w sklepach, wszystkie te parówki i inne wynalazki. Coś jeść trzeba a im mniej wiesz tym spokojniej śpisz.

Co do tych kebabów - lepiej żebyś nie wiedział jakiej jakości jest to mięsko (kolega Taty miał swojego kebaba na mieście i miałem okazje zobaczyć i posłuchać skąd biorą szyszki mięsa).

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...