Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] A MożE Tak Jakiś Fajny Serwer?

Serwer  

1. 1. Chcesz gra? na Pro serwerze?

• Tak
      0
    • TAK to b?dzie hit
      0
    • Nie
      0
    • Nie!!! to b?dzie ?al
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was all byście chcieli takiego serwa co by był podobny do EliteMT2? a więc fajnie by było jak by ktoś stworzył prywatnego serwa na początek by to był hit metin2 poprostu ja bym sam stworzył ale wiecie ja mam za słabego kompa żeby serwa takiego stworzyć był bym bardzo wdzięczny za to !!! jak będziecie chcieli robic jakiegos serwa dedyka to proszę o pw bym bardzo pomógł w serwerze ;p aaa... i jeszcze jedno nie wulgaryzować na mnie dziękuje ;) w publikacji serwerów bym nie napisał ponieważ zaraz by mod usunoł temat !!!

Pomogłem? Daj mi małego - !!! To nie boli :)

Tu>>> ---

Opublikowano

hah marzenie ściętej głowy ... | połowa userów na MPC ma słabego kompa ( no chociaż sporo jest z dobrym ) ... na razie musza ci starczyć te które są ..

Opublikowano

Nie prosimy o serwery.

Do tego są specjalne spisy w publikacjach .

Zagraniczne :

To jest ukryta treść, proszę

Polskie dedykowane :

Hamachi:

Zamykam

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Witam was all byście chcieli takiego serwa co by był podobny do EliteMT2? a więc fajnie by było jak by ktoś stworzył prywatnego serwa na początek by to był hit metin2 poprostu ja bym sam stworzył ale wiecie ja mam za słabego kompa żeby serwa takiego stworzyć był bym bardzo wdzięczny za to !!! jak będziecie chcieli robic jakiegos serwa dedyka to proszę o pw bym bardzo pomógł w serwerze ;p aaa... i jeszcze jedno nie wulgaryzować na mnie dziękuje ;) w publikacji serwerów bym nie napisał ponieważ zaraz by mod usunoł temat !!!

Pomogłem? Daj mi małego - !!! To nie boli :)

Tu>>> ---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...