Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 Sg I Dziwne "Laggi" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Opiszę to syzbko i zwięźle.

Mam problem, gdy gram w metina ( SG, PL, Privy) dziwnie "cofa?" mi postać. Jadę na koniu stopniowo spowalniam i za chwilę jestem kilka kroków dalej, i tak non stop.

To mój sprzęt:

Procesor AMD 1.81 GHZ podkręcony do 2.6 GHZ optymalne chłodzenie.

Karta graficzna : Ati Radeon x300/x550 Series 128 MB ram DDR2

Ram : 2GB DDR2

Łącze 7 MBS

HDD: 1x 250, 1x 125 GB (na 125 gb muzyka i windows )

Na starym komputerze nie miałem tego problemu. Sterowniki najnowsze do wszstkiego, mam SP3 i Net Framework 4.3

Nie mówcie abym wrócił na starego kompa bo nie mam takiego zamiaru. ( Przestarzała płyta główna, zintegrowana karta dźwiękowa ( karty graficznej nie przełożę na tą płytę bo ma inne wejście, tamta to GeForce 6600 128 MB ram ).

Sprawa nagrody :

50 KK Gold na serwerze metin2 SG ( wystarczy na przyzwoite początkowe Eq ) lub 1kkk na dowolnym serwerze metin2 PL.

Myśę, że opłaca się pomóc. ( Mogę ewentualnie przelać komuś 10 zł na konto pay pal lub M-bank.)

Opublikowano

nie jedziesz na żadnym hacku ? ... coś ze sprzętem nie tak tylko rzecz w tym , że nie wiem ... w jakim dokładnie miejscu ... może sprzęt przegrzany ? .. ^^

Opublikowano

Speed : 133-161 ( w zbroji do expa i do biegania )

Sprzęt... nie wiem bo karta nie ma chłodzenia. Ale nawet po włączani kompa ( po ok 15 min ) zaczyna mnie cofać. Fakt srata karta miała chłodzenie... ale nie wcisnę jej tutaj.

Dodam że gry takie jak Gothic 3 chodzą bez problemu na średnich detalach przez cały dzień.

Już próbowałem reinstala nic to nie dało.

Dyski są podpięte przez kable SATA

@PS. A gdyby tak odkręcić lewą stronę obudowy aby było więcej "świeżego powietrza" ?

jak się wkurwie to kupię cysternę z ciekłym azotem i będę polewał co 10 min, zobaczę co to da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...