Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze tutaj ;p

Mam 2 pytania JAK

1. Jak kupić Dinary ? bo słyszałem że można za kase doładować sobie troszke dinarów do konta :)

2. Jak kupie broń na 5/6 slot to slot się automatycznie odblokowuje czy muszę kupić w IS te sloty ? :) (jeżeli automatycznie to po co są te sloty w IS w grze ?)

będzie +/-/5 kto co lubi :)

Opublikowano

trochę czasu temu w marketplace było 33k dinar za 800g1, teraz już nie kupisz. Co najwyżej z promo - 10kl dinar.

5 slot musisz kupić, 6/8 sam się odblokowuje po kupnie broni.

signgen.gif
Opublikowano

1. Można kupić na allegro, są to promocody, które dostaje się za wydanie 400G1 (chyba 400)

2. Aby użyć broń na 5 slot trzeba mieć ten 5 slot : d(chyba że masz golda) , na 6 można kupić poprzez G1 lub w IS jeśli mamy premke (automatycznie dostajemy po kupnie)

@EDIT

UP byłeś 1-szy =)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

1.Dinary za sms chyba nie kupisz ale mozesz dostac w formie promocoda;) chyba 5 i 10k

2,gdy kupisz jakis px np m14 to ci 6 slot sie odblokuje automatycznie... z 5 slotem jest inaczej np jakis kupisz M60 to zeby nim grac musisz wydac 22k dinar na 5 slot... inaczej nie pograsz ( chyba ze masz premium gold)

@up i @up2 byliscie szybsi;)

40760109.th.jpg

Jak możesz daj +

Opublikowano

Te sloty są po to:

5- juz napisali,

6- sam sie odblokowuje po zakupie i jeszcze jest w IS dlatego ze mozesz miec na nim 2 PX-y (zmieniać sobie)

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Otwieram na nowo =D bo jest jeszcze kilka pytań :)

Jak kupiłem premke na 10dni gold to mam szanse dostać promocode ?

Jak skończy mi się gold premka a mam broń na 5 slot (w gold 5slot jest automatycznie) to muszę kupić 5slot czy będzie ten slot do puki broń się nie wyczerpie ?

I ponawiam pytanie:

Gdzie można kupić dinary bo gadałem dzisiaj z gościem to na jakiejś stronce mówił że można kupywać (nie allegro ._.) ile się chce :)

To wszystko

będą +/-/5 :P

Opublikowano

Jeśli skończyła ci się premka a masz broń na 5 slot to musisz wykupić 5 slot jeszcze raz bo inaczej nie będziesz mógł używać broni którą masz na 5 slocie.

4904.png

4695c.jpg

5392w.jpg

34395.png

18706.png

29900.png

30878.gif

32265.png

Jak pomogłem to daj + Jak ty mi pomożesz ja ci dam + lub - :)

Opublikowano

jak masz gold który ci się kończy wtedy gdy nie będziesz grał i zalogujesz się to broń będziesz miał na 5 slocie ale jak sie wylogujesz to automatycznie usuwa broń z 5 slotu

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

jeszcze w trakcie gry jak ci się skończy prema to 5 slot masz zablokowany, ale do ponownego uruchomienia gry jest na nim cały czas broń.

aha i może być kłopot z kupieniem przy goldzie 5 slotu - ja próbowałem na 3 dniówce sobie wykupić i wyskakiwało powiadomienie "5 slot jest darmowy dla premium gold/platinum" i nici z kupna.

signgen.gif
Opublikowano

Siemanko :)

Nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze tutaj ;p

Mam 2 pytania JAK

1. Jak kupić Dinary ? bo słyszałem że można za kase doładować sobie troszke dinarów do konta :)

2. Jak kupie broń na 5/6 slot to slot się automatycznie odblokowuje czy muszę kupić w IS te sloty ? :) (jeżeli automatycznie to po co są te sloty w IS w grze ?)

będzie +/-/5 kto co lubi :)

1.S..a promo cody na 10.000 dinarów i nie którzy sprzedają je

2.Na 6 slot nie ma broni , jeśli kupisz jakiś PX na 6 slot to ci się automatycznie odblokuje ale 5 slot musisz kupić inaczej ci sie nie odblokuje chyba ze masz haka

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...