Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgBot pomocy

laska12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Probowalem wczoraj postawic agbota ale mi nie wychodzilo. Zrobilem srokinga ale wszyscy polecaja ag bota wiec chcial bym go wyprobowac. Problem jest w tym ze niewiem jak zrobic zeby na tym pasku gdzie jest nick, lv, hp, mp i exp byla moja postac. I czy musze ustawiac cos w AgDev zeby Ag Bot dzialal czy wystarczy w Ag Bocie ustawic?

Opublikowano

Ściagnij z tad libraryfiles i zainstaluj http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=12842 .Ściagasz http://www.4shared.com/file/93475167/a8ceb5e5/Paczka.html (paczka L@L).Jak juz sciagniesz i wypakujesz wchodzisz w folder:D:\Paczka\Paczka\AGBOT > i ztad wszystki pliki kopiujesz do folderu z silkiem.Odpalasz srproxy z zaznaczona opcja ReVbot compatiblity,nastepnie włacz agbota.Ostatnia rzecza jaka musszisz zrobic to odpalic Loadera z zaznaczona opcja redirect IP i nacisnij launch.I powinno ci ladnie dzialac;)

Admin Cienia
Opublikowano

@laska

Aby twoja postać się pojawiła to wchodzisz do gry i wychodzisz, potem se konfigurujesz. l[

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

witam mamtaki problem mianowice uruchomilem bota zroblilem scryopa na agdev o nazwie default wkleilem do config config1 scripts i gdy uruchamiam bota moja postac sie porusza ale kilka metrow w przod kilka w tyl i tak w kolko co moglem zle zrobic??

Opublikowano

Mam problem bo ustawilem bota wszystko ladnie dziala. Ale jak bot wruci do miasta to niewie jak dojsc spowrotem na spota. Czyli stanie w miescie i idzie jak najkrutsza droga czyli przez sciany i sie zacina. Da sie cos z tym zrobic?

• Dodaj nową pozycję...