Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spodnie

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Dres?? ale żeś dowalił ! ;D Kiedyś była taka moda.. hmm. Racja są one troche ped(cenzura) a raczej dziewczyńskie.

Hmm.. Sam nie wiem :) poszukaj na necie

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

To po prostu rurki z niskim krokiem. Ja mam takie, czarne. Dużo takich znajdziesz w Pull & Bear, jeansowe są na prawdę fajne.

@Edit

Tutaj masz takie: http://allegro.pl/nowe-rurki-pullbear-z-luznym-krokiem-30-i1502618397.html

I nie słuchaj tych imbecyli u góry, nie są pedalskie, super wyglądają i możesz być pewien, że będziesz oryginalny bo nikt takich nie ma, a do tego dziewczyny lubią chłopaków w rurkach(męskich oczywiście), wiem to z autopsji ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@Up

Gówno prawda, ja chodzę w rurkach, znam się na modzie, dobrze się ubieram i na pewno nie wyglądam jak pedał. Do tego jestem oryginalny, bo nie chodzę w tym samym co 90% chłopaków w moim wieku. A wszystkie dziewczyny które znam, mówią, że chłopacy w rurkach wyglądają super.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@Up

Gówno prawda, ja chodzę w rurkach, znam się na modzie, dobrze się ubieram i na pewno nie wyglądam jak pedał. Do tego jestem oryginalny, bo nie chodzę w tym samym co 90% chłopaków w moim wieku. A wszystkie dziewczyny które znam, mówią, że chłopacy w rurkach wyglądają super.

Bo wyglądasz jak ciota, a dziewczyna z dziewczyną lepiej nawiązuje kontakt niż z chłopakiem, dlatego mówią, że wyglądasz super, jak Justinek Bieberek. Widzę jeszcze że słuchasz metalu. Długie włosy + rurki = .......... (wpiszcie tutaj wynik)

@Topic

idź do jakiegoś sklepu dla skejtów i kup dresy JP, gwarantuję Ci że to będzie najlepszy wybór, sam w takich chodzę jak większość szkoły i wszyscy mnie lubieją =D

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

UP +100000

Pedałki myślą, że są oryginalni zakładając obcisłe gacie i koszule w krate, co to sie kurwa porobiło w tym kraju -.-

Opublikowano

o.O

Zamknąć ten spam ! ;x

Już se znalazłem pedały...

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

To powiedz jak takie spodnie się nazywają.

sindbady - to wersja damska.

Chce w takich wbić kiedyś do prosektorium i postraszyć preparaty :)

Co do tego pedalstwa - też przez całe LO paradowałem w szerokich spodniach i koszulkach ze 100%. Teraz niestety mi nie wypada i nosze normalne rzeczy. Takie spodnie jeżeli nie są zbyt obcisłe i dupa nie wisi przy kolanach też mogą wyglądać dobrze.

f.png

Opublikowano

w 100% zgadzam się z wypowiedziami iRokushou, a Ci co myślą inaczej - niech zachowają to dla siebie.

Opublikowano

Mi też się podobają takie spodnie ;] , a dziewczynom się to podoba jak jakiś chłopak się wyróżnia ;) Więc leć do sklepu po spodnie :D

Opublikowano

"Śmiejecie się ze mnie, ponieważ jestem inny, a ja śmieję się z was, ponieważ wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis

Kocham ten cytat.

Bo wyglądasz jak ciota, a dziewczyna z dziewczyną lepiej nawiązuje kontakt niż z chłopakiem, dlatego mówią, że wyglądasz super, jak Justinek Bieberek. Widzę jeszcze że słuchasz metalu. Długie włosy + rurki = .......... (wpiszcie tutaj wynik)

Znasz mnie dzieciaku? Widziałeś mnie? Słucham rocka, nie metalu to po pierwsze. Nie mam długich włosów(10cm to nie długie). Rurki noszę, ale ty chyba nie rozróżniasz pojęć, rurki męskie, a rurki damskie się różnią, męskie nie są obcisłe, przynajmniej ja w takich nie chodzę. Do tego mam większe powodzenie u dziewczyn niż ty, wierz mi, że dziewczyny wolą chłopaków w rurkach(przyjedź do mnie do miasta, wszyscy co tak chodzą mają najładniejsze dziewczyny), niż w dresach JP do tego słuchających dennego Hip-Hopu. A i jeszcze możesz dostać warna za obrazę moderatora.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Haha znasz mnie?

Nawet nie masz pojęcia jak dziewczyny się do mnie kleją...

mój rekord to poderwanie w 30 sekund dwie starsze dziewczyny, ale nie chciałem z nimi chodzić ;> (same zaproponowały mi to)

W zeszły poniedziałek dostałem 4 czy tam 5 propozycji "chodzenia" (też rekord póki co)

Ale co ja tam się będę chwalił... nie lubię czegoś takiego, "mam większe powodzenie od ciebie", pffff.

10 cm to włosy... właściwie to długie, jak Justin Bieber. Jeśli chcesz się do niego upodobnić to proszę bardzo ,mi to wisi, Twoja sprawa, Twoje życie.

A Hip-Hop nie jest denny, nie obrażaj normalnych ludzi, którzy słuchają muzyki z przesłaniem, a nie darciem mordy.

Skończmy to . ;]

@Down

To może wychowałeś się w dobrym gimnazjum, w dobrych szkołach, u nas by to nie przeszło, zawsze byłbyś dyskryminowany wśród kumpli i wyzywany, co prawda dałoby się odzyskać reputacje (bo znam paru typków) po jakimś czasie i mieć te długie włosy czy tam rurki, ale to nie to samo co bycie dresem.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...