Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Najlepsza Klasa Do Expa

slimaczek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszą klasą do expa jest Mag, ma on spore dmg. Ewentualnie wojownik lub palladyn (tankerzy).

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Następny znawca.

robienie questow to tez exp;p najlepszy bedzie do tego mag/kaplan czemu? ma tzw skile Aoe czyli obszarowki np skil oczyszczajacy ogien rani wszystkie cele wokol w zasiegu 50 jesli dobrze pamietam jest to bardzo wygodne i pomocne w expieniu w roznych grotach i jaskiniach rzuci sie na ciebie grupka mobkow 3-6 i wszystkie wybijesz jednym skilem bez zaznaczania kazdego po kolei co np zwiadowca musisz bic kazdego po kolei jak eq troche ogarniesz to padal tez nie bedziesz czesto bo masz leczenie z kaplana mag ma jeszcze pare obszarowek ale nie pamietam juz jakie tyle ze pow 55 moga cie niechciec wziasc na insty;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@upy :)

Nie ma najlepszej klasy. Każdy gra tym, czym umie grać. Ja gram r/s i nie powiem, ale wygodniej mi się gra niż takim magiem :)

A wy, znawcy, w runesie da radę expić :) robienie questów to także expienie, bądź levelowanie postaci :)

@woooooooow 900 post :)

Opublikowano

Połączenia klas do solowej gry

Kapłan/Wojownik(Mnich bojowy)-Osobiście właśnie gram (50/42) i gra się świetnie :) Polecam

Wojownik/Kapłan-Też polecam,najszybciej się nabija szał tym połączeniem ;)

Rycerz/Kapłan-Świetna obrona,często biorą do pt jako tanka,niestety słaby DMG

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Huh, a ja polecam druid/mag. AoE już na 12 lvlu, duże dmg, pvp łatwe, skille regenerują dużo hp, ogółem fajnie.

Innym razem.

Opublikowano

Huh, a ja polecam druid/mag. AoE już na 12 lvlu, duże dmg, pvp łatwe, skille regenerują dużo hp, ogółem fajnie.

Gram taką samą kombinacją i muszę powiedzieć że gra się super ;) Gra się łatwo i przyjemnie :P

18101299.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...