Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z teleportowaniem

Pelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem wertsje 2.8.0 potem 2.8.1 i 2.8.3b i d a teraz 2.8.4 i caly czas jest ten sam problem przy teleprotowaniu sie z estern europe dock do droa dock. wyskakuj blad "Invalid inject packet, you are not allowed to do an inject 745A of a static npc id! "

co z tym zrobic ??

Admin Cienia
Opublikowano

Prawdopodobnie masz zły skrypt na teleport, zaznacz "use old script" i sprawdź czy będzie działać, a jeśli to masz zaznaczone to zrób na odwrót.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

przy poprzednich wersjiach zmiana scriptow nie dawal rezultatu ale przy wersji 2.8.5 zadzialal script :

"inject","[selectObject]","{Harbor Manager Gale}"

"inject","[Action]","{Harbor Manager Gale}021F000000"

Opublikowano

witam

Od kiedy weszła nowa wersja bota 2.8.0 - 2.8.5 mam problem z teleportem z Karakoram do rock. Pokazuje mi sie komunikat tj. wyżej juz ktos pisal i bot sie wylącza. Kombinowałem juz na wszystkie sposoby jakie tu opisujecie, robilem reinstalke gry i podmianki i caly czas to samo. Dalej się nie teleportuje.

Co ciekawe jak włącze funkcje "Execute script --> " i ustawie z Hotan i przykładowy script np nr 83 z bazy w AgBocie na antylopach to normalnie jedzie, teleportuje się i wszystko działa jak trzeba. Niestety tego scriptu nie można wykorzystać do napisania własnego bo jest zrobiony na całkiem innej zasadzie niz z AgDev

Moze mi ktos pomoze w tej sprawie, bądź podesle jakis w 100% działający script, a ja juz sobie go przerobie wg własnych wymogów.

Opublikowano

Dzieki LoKo

Zrobiłem jak napisałeś i działa teleport z Karakoram do Rock N

do scriptu wstawilem:

"Inject","[selectObject]","{Airship Ticket Seller Dawari}"

"Inject","[Action]","{Airship Ticket Seller Dawari}0216000000"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...