Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Easymetin2 Nie Działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś w nocy (tj noc z 12-13 marca 2011r.) zostało zablokowanych setki kont za kamermoda. Jestem jedną z nich (59 wojownik). Teraz chcę powrócić do zaufanego przeze mnie easymetin2. Słyszałem, że aktualnie jest to trudne...

Proszę o pomoc.

Z poważaniem papay123

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest wersja free od 16.00 do 17.00 i od 7.00 do 8.00 Nie wracałbym też dostałem bana i to już 2x na maim charze, metek pl to dno, czarna rozpacz, gówno i żal no, ale jak tam wolisz.

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Legenda
Opublikowano

Easymetin jest niestety płatny od 21 października 2010r. Można z niego korzystać 2 godzinny dziennie o określonych porach.

Jeżeli szukasz jakiś hacków co ułatwiają exp, sprawdz tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Mogę poprosić o hackshield remover lub link do tematu?

A w zamian powiem co zrobić, aby grać sobie za free na płatnym.

Hipoteza

Płatny em2 działa na zasadzie zegarka w naszym komputerze.

Wniosek

Wystarczy, że włączymy em2, zobaczymy ile czasu brakuje do następnego free time i przestawić godzinę o tyle, ile tam pisze.

Hipoteza 2

Jeżeli płatny em2 nie łączy się z internetem, to wystarczy w czasie free time odpalić metina, włączyć bota. I jak już będziemy w oknie metina i będziemy widzieć okienko bota, to zakończyć proces easymetin2.

Chodząc po paru forach dowiedziałem się, że jak wyskakuje błąd typu "inf failed" to jest wina hackshielda. Więc proszę o dobry poradnik jak usunąć HS lub programik, który go usunie. Ja dałem coś od siebie daj więc również swoją działkę. Poszukaj mi HS remover na MPC Forum ( najlepiej sposób z komodo).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mogę poprosić o hackshield remover lub link do tematu?

A w zamian powiem co zrobić, aby grać sobie za free na płatnym.

Hipoteza

Płatny em2 działa na zasadzie zegarka w naszym komputerze.

Wniosek

Wystarczy, że włączymy em2, zobaczymy ile czasu brakuje do następnego free time i przestawić godzinę o tyle, ile tam pisze.

Hipoteza 2

Jeżeli płatny em2 nie łączy się z internetem, to wystarczy w czasie free time odpalić metina, włączyć bota. I jak już będziemy w oknie metina i będziemy widzieć okienko bota, to zakończyć proces easymetin2.

Chodząc po paru forach dowiedziałem się, że jak wyskakuje błąd typu "inf failed" to jest wina hackshielda. Więc proszę o dobry poradnik jak usunąć HS lub programik, który go usunie. Ja dałem coś od siebie daj więc również swoją działkę. Poszukaj mi HS remover na MPC Forum ( najlepiej sposób z komodo).

Zegarek jest połączony z zegarkiem z Ich serwera czyli EM2, więci jest połączony z netem :)

2030219368.png

S26 20 +

"Wyjdź z domu może pod twoim blokiem napierdalają się magowie" ; ]