Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POŁĄCZENIE SIŁ

aligator07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeważnie kiedy istnieje coś o tym samym temacie musi ze sobą konkurować (bynajmniej odczuwam że tak jest w Polsce) w tym wypadku są to dwa fora: MPC i GP. Na każdym forum są znający się na rzeczy administratorzy, fora są bardzo dobrze prowadzone jednak zawsze kiedy jedni coś zapożyczą od drugich robi się problem, lecą wyzwiska itp.(niepotrzebne). Nie lepiej byłoby dogadać się i połączyć siły, zrobić jedno duże forum na którym można znaleźć różnego rodzaju cracki, hacki, sofmody, boty, szybką odpowiedź na jakiś problem itd.

Pomyślcie o użytkownikach, większość z nich jest zarejestrowanych na obu forach i na pewno woleliby mieć jedno porządne forum na którym nie ma wyzwisk, wypominania, że wy macie od nas to a wy tamto. Założyłem ten temat ponieważ już dłużej nie mogę patrzeć na tą "wojnę", w której mam wrażenie, że uczestniczą dzieci.

Proszę o nie usuwanie tego tematu i rozsądne odpowiedzi. Temat zakładam także na GP Forum? dział: Problemy i sugestie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale jeśli nie będzie kłótni i na obydwu forach będzie to samo to dlaczego mają być 2 fora trochę to bez sensu

Opublikowano

a niech daje.... adresy gp sa zablokowane ..... co do wspolnego forum.. po 1. nie ma na to szans gdyz gp. takjakby powstalo z wyrzutkow starego mpc ( bez obrazy userzy gp)... co do 2 for... gdyby bylo jedno to x2 razy wiecej spamu .... x 2 razy wiecej bez sensownych tematow.....

moim zdaniem topic kosz..

tu nie ma szans na polaczenie a nawet jesli to ja jestem przeciw..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Dokladnie tak jak napisal mike - GP powstalo mozna powiedziec z MPC, wiec chyba nie "odchodziliby" po to, zeby znow sie zlaczyc? Wogole po co ten temat? Oni niech zyja swoim forum, my zyjemy swoim. Koniec, kropka.

Wojny zadnej nie ma. Jest tylko zbieznosc zdan ;P

Wystarczy zrobić dwa userbary i pod każdym skopiowanym tutorialem umieszczać je z linkiem do org. tematu.

Ten pomysl mi sie podoba ;p Jesli juz sie cos kopiuje mozna wlasnie cos takiego wstawic.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

aligator07:

Bardzo fajną masz intencje, jednak mpc i gp to dwa różne fora. No i ostatecznie... jak ktoś to wcześniej zauważył, gp to odłam mpc, a konkretnie tylko i wyłącznie działu Silkroad.

GP zostało założone, bo stranek chciał sobie dorobić. mpcforum.pl długo jeszcze nie będzie komercyjne. Nie idziemy na ilość - idziemy na jakość. Dlatego właśnie nigdy na mpcforum.pl nie zobaczycie działów takich jak

"shoutcast", " hydepark" , "kalesony mojej babci". Mpcforum.pl to freestyle na temat czitów, nie bez powodu pozwalamy Wam się wyżyć. Od pierwszych dni forum ( a już mamy prawie 1.5 roku ), kierujemy się jasnymi zasadami. Chcemy , żeby forum było przede wszystkim merytoryczne. Chcemy, żeby userzy mogli pisać na każdy temat związany z czitami. To właśnie na mpcforum.pl rodziły się największe polskie projekty cziterskie. A GP? Na GP głównym problemem administratorów jest tygodniowa ilość postów na użytkownika. GP to taka piaskownica dla dziaciuchów, kolejne forum o dupie marynie, na mpc chcę czegoś więcej.

Poza tym ze Strankiem nie chcę mieć nic wspólnego, bo jest zbyt interesowny. Już raz okradł część użytkowników mpcforum.pl, na gp to tylko kwestia czasu.

Pozdrawiam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
GP to taka piaskownica dla dziaciuchów, kolejne forum o dupie marynie, na mpc chcę czegoś więcej.

Sorry stary ale chyba coś Ci się w bani pojebało co? To że macie opóźniony dział Silkroad to tylko jest wina administratorów. Źle dobraliście sobie modków do działu Silkroad taki właśnie dziaciuchów co nie potrafią napisać prostego tutka tylko przychodzą do nas i zmieniają tylko słowa. Sorry stary ale tak jest prawda.

GP zostało założone, bo stranek chciał sobie dorobić

No znowu pierdolisz głupoty. Jaki Stranek? Najlepiej pierdzielić coś o czym nie ma się pojęcia.

Dlatego właśnie nigdy na mpcforum.pl nie zobaczycie działów takich jak

"shoutcast", " hydepark" .....

Tutaj są pogaduszki a u nas hydepark widzisz różnicę bo ja nie.

Na GP głównym problemem administratorów jest tygodniowa ilość postów na użytkownika

Ehhh..... bo u nas ludzie mają dokładnie wytłumaczone co mają robić, co pobierać itd. Po co posty w stylu "huhu ale fajnie", "dziala dziala".

To właśnie na mpcforum.pl rodziły się największe polskie projekty cziterskie.

No no super... No i na zakończenie, dowcip roku admina MPC

jak ktoś to wcześniej zauważył, gp to odłam mpc, a konkretnie tylko i wyłącznie działu Silkroad

Słuchaj wy macie 1.5 a my 3 msc. Przelicz sobie to na dni a zobaczysz różnice czasu istnienia forum, może wtedy pojmiesz co to znaczy młode forum.

Dobranoc

jestem-boski.gif

Die Die Die

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...