Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o bedzie lepsze na dropka do M2 wp czy Body? weźcie pod iwage też cene EQ i ku

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Ja bym brał WP, bo prędzej dobijesz te skille np. M5 na WP'ku niż na Bodziaku. A czarowane daje więcej ataku niż Aura.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

ogólnie do expa mental jak i do mietków :) w m2 mental z silnym jest idealny do metinów :) niby body szybko go rozwala z aurą :) ale każdy wie że body bez odpowiedniego eq jest żadki ;) jak woda w toalecie :) ale powracając do twojego pytania to moim zdaniem body jest lepszy ;)

Opublikowano

Nie rozumiem po co wbijać skile dropkowi do m2 ? , tam wystarczą skile m1 , szybciej uwalisz metka bodym niż wp na niższym levelu.Eq tez byle jakie wystarczy.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

lol po co wbijać skile ??:) np body z aura na m + i dobrym eq szybciej rozwali metina np z boja niz body bez odpowiedniego skilka :)

Opublikowano

Ja bym wybrał bodego z tego powodu , że fakt aura ma mniejsze dmg ale np. jak masz 35lvl z bojowcem + aura i berek m1 to wtedy szybciej rozwalisz bo WP niema berka ;D ja np mialem 35lvl berek m3 aura m2 + srebrny miecz+9(30% szybkosc ataku) 2kd+3 z bonem 5% krytyka + mialem buty naszyjnik itp z krytykiem to metka na 35rozwalałem w mgnieniu oka ;] Liczę na +

Jeżeli zasłużyłem daj +

Metin2 :

Mental 70lvl Obsydian s3 Jinno

Opublikowano

WP- zdecydowanie.. Pół mental, pół body.. tańsze eq i lepsze dmg/więcej defa niż body

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...