Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot co i jak

laska12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy jeszcze nie botowalem i chcial bym zeby ktos mi wytlumaczyl oco w tym chodzi, jak to sie ustawia i co lepsze. A na poczatek czym sie rozni agbot od isrobota albo od king bota czy jakos tak. Widzialem ze jest kilka roznych wersji bota i niewiem ktory lepszy. Moze ktos z was mi wytlumaczyc ktory bot najlepszy jest na farme. I czy za te boty mozna latwo dostac bana? Bo niechcial bym stracic swojego konta. I czy jak na moim kompie (stale IP) bylo robione 10kont to jak zbanuja mi to na ktorym bocilem to reszta tez sie zbanuje?

Opublikowano

Na forum są tematy odnośnie botów, radzę poczytać jest w nich wszystko zawarte. A w skrócie to agbot, sroking są botami darmowymi a isro jest płatny, to jest zasadniczą różnicą, różnią się także szybkością bocenia, isro jest szybki sroking też, a agbot jest najwolniejszy. Jeżeli miałeś zakupione silki na konto to bana nie dostaniesz. Ja osobiście boce na ag od pół roku bez silków na koncie i jeszcze bana nie dostałem^^ Poza tym na każdym bocie się wyrarmisz, na jednym szybciej na jednym wolniej.... Zbanują ci konto na którym zostałeś "przyłapany" na bocienu, reszty kont ci nie zbanują przez to jedno.

11923167889291.gif
Opublikowano

Ja na moim koncie (56 nuker) mialem kupione 250 silkow. Zostalo mi jeszcze 13. Chodzi mi o bota, ktory jest najlepszy czyli nie zacina sie, bije szybko dosyc itp. Chodzi mi oto zebym w jak najkrotszym czasie wyfarmil sobie z 200k sp. A ty jakiego bota bys mi polecil? Mam 56 lv nukera

Opublikowano

Ja polecam AgBota przy dobrym konfigu śmiga super:).Poza tym jest łatwy w obsludze.Boce wizem 61 lvl nie pada ani nic.Bardzo szybko zmienia mi bron do bufow i świetnie expi xD.

Opublikowano

Polecił bym ci isro lub sbota, tyłe że one płatne.... ale bardzo szybko i bez zacięć expią. A z darmowych to sro king lub agbot. Nie ma z nimi problemów ale są wolniejsze od tych co wcześniej wymieniłem.

11923167889291.gif
Opublikowano

A mogl by mi ktos napisac na gg 9020777 i wytlumaczyc jak zrobic tego ag bota? Bo ja za niholere nie czaje co posciagac i jak ustawic ;]

Opublikowano

Już prościej sie nie da. Jeśłi tego nie rozumiesz to sobie odpuść bo to są naprawde proste rzeczy.

Wszystkie boty z tego forum są dobre jak umiesz je ustawić.

@zabiel

A ty ni gadaj głupot bo jak na darmowego bota agbot jest bardzo przyzwoity.

@down

Heh no do płatnych nie ma co porównywać.

@offtop

Nie wiem czego on nie rozumie... "Tu wsadź skilla którym ma bić bot" - naprawde ciężkie do zrozumienia. (Pomijajac ze na czerwono jeszcze zaznaczone miejsce w które ma wrzucić tego skilla)

Teraz są takie pokolenia że żeby zrozumieli trzeba będzie pisać tuty typu: "Tu ku*wa wsadź skill z którego bot ma napie*dalać jako pierwszy"

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Nie napisałem że jest zły, masz racje i zgadam się z tobą że jest przyzwoity, sam go przecież używam. Napisałem tylko co z resztą jest prawdą ze ag w porównaniu do sbota czy isro jest wolniejszy.

11923167889291.gif
Opublikowano
Nigdy jeszcze nie botowalem i chcial bym zeby ktos mi wytlumaczyl oco w tym chodzi, jak to sie ustawia i co lepsze. A na poczatek czym sie rozni agbot od isrobota albo od king bota czy jakos tak. Widzialem ze jest kilka roznych wersji bota i niewiem ktory lepszy. Moze ktos z was mi wytlumaczyc ktory bot najlepszy jest na farme. I czy za te boty mozna latwo dostac bana? Bo niechcial bym stracic swojego konta. I czy jak na moim kompie (stale IP) bylo robione 10kont to jak zbanuja mi to na ktorym bocilem to reszta tez sie zbanuje?

Teraz botter nie dostanie bana...nawet bez silkow. Jak gf bana nie dostaja to jakim prawem bot(do expienia)ma dostac bana?;/

"-Kocham Cie

-Wypierdalaj"

lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...