Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] Czyli pytania i odpowiedzi

Monkey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

? Drogi użytkowniku

Szukasz odpowiedzi na swój problem? Potrzebujesz szybkiej odpowiedzi? Pierw skorzystaj z opcji Szukaj. Jeżeli to nie przyniesie oczekiwanych wyników przeszukaj ten temat. FAQ to zbiór często zadawanych pytań, problemów wraz z odpowiedziami na nie. Mam nadzieje, że pomogę.

? Legenda

Q - Question (Pytanie)

A - Anwser (Odpowiedź)

? FAQ

Q - Skąd mogę pobrać Europejską wersje gry Combat Arms?

A - Możesz to uczynić na tej stronie pobierając downloader gry Combat Arms.

Q - Gdzie mogę się zarejestrować?

A - Tutaj znajdziesz formularz rejestracyjny.

Q - Nie mogę uruchomić hack'a, bot'a do Combat Arms, dlaczego?

A - Prawdopodobnie nie posiadasz .NET Framework.

Q - Opcje mojego hack'a, bot'a nie działają, czemu?

A - Twój hack, bot jest już na pewno detected.

Q - Czy możliwe jest używanie programu Cheat Engine do Combat Arms?

A - Na chwile obecną nawet z bypass'em jest to nie możliwe.

Q - Wciskam "start game" wyskakuje mi błąd a gra nie chce mi się włączyć, co robić?

A - Spróbuj zainstalować grę na wszystkich możliwych partycjach dysku. Jeśli to nie pomoże to w ostateczności format.

Q - Podczas gry wywala mnie do pulpitu, co robić?

A - Zaktualizuj sterowniki karty graficznej, sprawdź czy komputer podczas gry nie nagrzewa się zbyt szybko, przeinstaluj na inne partycje, ew. zrób format.

Q - Jak zagrać w Amerykańską wersje Combat Arms?

A - Tutaj jest wszystko dokładnie opisane.

Q - Jak zrobić sobie sygnaturkę z statystykami z Combat Arms

A - Uczynisz to za pomocą np. takiego generatora sygnaturek

Q - Dostałem bana czy da się jakoś to odwrócić?

A - Ban jest nie odwracalny dlatego lepiej być bezpiecznym.

Q - Jaką broń doradzacie kupić?

A - Na dalsze dystanse polecam wszystkie karabiny snajperskie oraz G36, AUG, AK-47, natomiast na bliższe MP5, UMP, P90, UZI oraz wszystkie shotguny.

Q - Do czego służy NX Cash?

A - Jest jedynym środkiem płatniczym w Black Market.

Q - Jak sprawdzić mój ping?

A - Za pomocą tego poradnika

Q - Co zrobić abym nie miał lagów

A - Przed grą zamykaj komunikatory, programy p2p, zapory sieciowe oraz antywirusy.

Zastrzegam sobie prawo do kopiowania, edytowania mojego tematu bez wyraźnej zgody autora. Aktualizacje będą prowadzone na bieżąco.

FAQ wersja v. 1.1
Opublikowano

I po co ten temat? Gdzie ten FAQ? Są Prośby, problemy, pytania.

Opcja szukaj tobie by się przydała.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

To czekamy na aktualizację jeżeli będą przydatne rzeczy przypne ;)

Opublikowano

Btw. Dodaj do tych sygnaturek jeszcze to.

DOdaj jeszcze pytanie:

Czemu mam lagi? albo coś takiego lub Jaki mam ping? i odpowiedz jest tutaj. :D

Gość black_shadow
Opublikowano

Q - Czy możliwe jest używanie programu Cheat Engine do Combat Arms?

A - Na chwile obecną nawet z bypass'em jest to nie możliwe.

Błąd. Z Bypassem Można używać CE :)

Opublikowano
Q - Wciskam "start game" wyskakuje mi błąd a gra nie chce mi się włączyć, co robić?

A - Spróbuj zainstalować grę na wszystkich możliwych partycjach dysku. Jeśli to nie pomoże to w ostateczności format.

Q - Podczas gry wywala mnie do pulpitu, co robić?

A - Zaktualizuj sterowniki karty graficznej, sprawdź czy komputer podczas gry nie nagrzewa się zbyt szybko, przeinstaluj na inne partycje, ew. zrób format.

nO to chyba Jakis JOKE? sądzisz ze Jak zainstaluje CA na all Partach to mi pomoze w problemie ? co maja partycje do działania gdy ?;> moze sie nie znam ^ wiec proszę o wytłumaczenie tego .... czym rozni sie Partycja np E od D ? zastanow sie nad odp ;]

co to tego 2 .... kolejna bekowa wypowiedz.... dajmy na to komp mi sie grzeje (jasli jest tak jak napisales) wiec co mi da jesli bede go mial nainnym dysku?? bd sie grzal mniej ??! <lol>

Gość black_shadow
Opublikowano

@up. Co do 1 wypowiedzi możesz mieć tam jakiś plik który HS wykrywa jako wir/hack itp więc przeinstalowanie gry na inną partycję może pomóc/powinno :))

Co do 2 wypowiedzi sam nie jestem pewien. W połowie ma rację ponieważ Format pomaga na chłodzenie ( Czyści przecież dyski itp. )

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Przypinam ale zaktualizuj jeszcze dodaj parę rzeczy.

Opublikowano
@up. Co do 1 wypowiedzi możesz mieć tam jakiś plik który HS wykrywa jako wir/hack itp więc przeinstalowanie gry na inną partycję może pomóc/powinno :))

Co do 2 wypowiedzi sam nie jestem pewien. W połowie ma rację ponieważ Format pomaga na chłodzenie ( Czyści przecież dyski itp. )

no dobra Przekonałes mnie ze ziana partcji moze pomoc ;] ale do konca mnie zrozumiales :P przeczytaj to jeszcze raz :) a i tak apropo... wypowiedz byla to tworcy tematu ;)

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Co do wyłączania antyvira to chyba już w ostateczności jak są duże lagi.

• 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Q - Mam problem z patchem nr 60 co to moze byc i czym spowodowane, jak moge rozwiazac ten problem ?

A - ?

Opublikowano

Otóż gdy wlaczam combat arms wyskakuje mi najpierw jakis blad chyba z neostrada [ TPserw.exe] a potem gdy chce sie zalogowac ..

Wyskakuje mi nagle : Cannot Open NMCO Serwer [ Error Coe = 2 ] i nic sie nie dzieje .

Q - Czy mozna to jakos rozwiazac ?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Gdy Wpisuje hasło i login wyskakuje błąd z nieprawidłowym loginem ale mimo to loguke mnie do gry lecz ani nie moge dodoawac nikogo do znajomych ani nie iwdze tych starych (co wcześniej dodałem)

1Q - Da się to naprawić ??

2Q - Czy, i jak pisać na PW (w czasie gry)

Opublikowano

@ Piteruum

sprawdz w antyv \\ firewall czy wszystkie procesy + porty CA sa udostepnione

mozna rowniez probowac reinstalki klienta lub problem stwarza oprogramowanie (po reinstalce wina blokowal sciaganie aplikacji \\ blokowal klienty)

@barot

Q1: reinstall? nic innego mi do glowy nie przychodzi, pierwszy raz slysze o takim problemie

Q2: podczas gry mozna pisac:

- na czacie ogolnym gry

- czat A\\B (zaleznie po ktorej stronie grasz)

- do klanu

Do pisania na priv podczas gry mozna uzyc programu x-fire po dodaniu osoby do znajomych i uzyciu kombinacji scroll+x

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

słuchajcie , mam problem !

ciągle wyskakuje błąd w łączeniu z Combat Arms.

próbowałem już w przeinstalowaniu i dupa592a2efea62f0_post-62522-127289219864.jpg

130298591820974.gif

Gość Lenart
Opublikowano

zapewne odpaliłeś CA Amerykańskie, na którym Europejskie IP jest zablokowane, ściągnij wersje Europejska.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie co zrobić prócz tego waszego formata gdy komputer mi się z niewyjaśnionych powodów szybko nagrzewa, a w innych grach jest już wszystko ok? :D ciekawi mnie odpowiedz na moje pytanie ;)

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki dziwny problem mam nadzieje ze ktos mi pomoze leci + oczywiscie i napewno przyda sie to innym osobom.

No wiec tak gry wszystko robie tak jak napisales sciagam itd i gry uruchamiam gre normalnie wszystko dziala wchodze na jakis room obojetnie jaki i gdy normalnie sobie gram , opcje w hacku dzialaja ale gdy wyciagam granata i klikam lewy przycisk myszli zeby zucic to jak juz ten granat zuce to odrazu wywala mnie z gry " Combat Arms eu przestal dzialac" Wlasnie przed update dzisiejszym dzialal ale juz po to nie.

Mam win7 To jest hack Godlike

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dzisiaj był nowy patch czy tam update. i mam pytanko- czy teraz tez nie bedzie chodził goodlike gordon hack. Bo własnie mi przestał bo w czasie gry wywala mnie po paru sekundach jak uruchomie gre. Czyli mam podobny problem co kolega powyżej ... :unsure:

Czy ten hack jest juz detected czy jakos tak????

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...