Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam taki problem: loguje sie do gry wybieram postac i laduje mi sie gra gdy sie zaladuje to pokazuje mi sie czarny obraz i kursor jest :/ gdy nacisne esc. to wywala mnie do okna logowania prosze o szybka pomoc :))

bez reklam serwerów

Opublikowano

lol co wy sie tak all uczepiliscie do tych sterownikow??? to nic nie pomaga mam kilka metkow na kompie wszystkie dzialaja dobrze a ten 1 client nie dziala tylko w tym 1 cliencie tak mam wiem ze usowalo sie jakies pliki z pack tylko nie wiem jakie i wlaczalo sie patchera od serwera ale nie pamietam jakie to pliki i prosze zeby mi ktos powiedzial jakie to pliki maja byc :))))

bez reklam serwerów

Opublikowano

lol co wy sie tak all uczepiliscie do tych sterownikow??? to nic nie pomaga mam kilka metkow na kompie wszystkie dzialaja dobrze a ten 1 client nie dziala tylko w tym 1 cliencie tak mam wiem ze usowalo sie jakies pliki z pack tylko nie wiem jakie i wlaczalo sie patchera od serwera ale nie pamietam jakie to pliki i prosze zeby mi ktos powiedzial jakie to pliki maja byc :))))

Skoro masz kilka to proste - przeinstaluj.

Pliki z pack się usuwało i patchowanie się włącza/wyłącza? o.O

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Tak jak up mówi, ten client od początku nie działa czy teraz tak zaczął nie działać jak teraz to zwyczajne przywracanie systemu

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

reinstal nic nie daje a co do clienta to nie dziala mi od poczatku a koledze smiga normalnie

bez reklam serwerów

Opublikowano

Może po prostu masz za słaby komputer?

podaj parametry

i sprawdz tego tuta

To jest ukryta treść, proszę

Watpie zeby komputer byl za slaby gram w rozne gierki takie jak prototype czy just cause2

Czarny ekran jest gdy masz za malo ramu zeby odpalic metina , obciazany komputer lub robiles cos z clientem metka.

Nic nie robilem z clientem poprostu go rozpakuowalem i wlaczylem

bez reklam serwerów

Opublikowano

karta graficzna do dupy i tyle | albo procesor przegrzany .

jakby bylo tak jak mowisz to niedzialaby mi zadna gra, jak masz pisac takie glupoty to niepisz lepiej nic

bez reklam serwerów

Opublikowano

@ up ^^ || no przeinstaluj .. i po problemie ... jak tak miałem to wystarczyło , że wyjdę z gry wyłącze i znowu wejde ..

ale ja tak nie mam moge przistalowywac ile wejdzie i nic nie daje :////

Dozucam ss zwrocie uwage na myszke jest pokazane ile mam % expa (jak gry otwieram w okienku to pokazuje sie taki obrazek jakby sie gra zaladowala a nie moze sie zaladowac a jak wlacze na pelny ekran to mam caly czarny obraz i tez te %%

bez reklam serwerów

Opublikowano

To nie od sterów ani karty graficznej...

to wina klienta błędy tez tak miałem i coś zrobiłem w pack jak dobrze pamiętam ale to było dawno i nie pamiętam co jak sobie przypomnę dam edita

@edit

nie wiem czy to to ale pokombinuj coś z plikami uiloading.epk i .eix zara ci dam down tych plików ale jak będziesz je wgrywał to zrób kopie tamtych z tego klienta !!

jak to nie pomoże to zobaczę jeszcze inne pliki :]

350x19.png
Opublikowano

Peja9692 to nic nie pomaga ale masz racje ja tez juz kiedys robilem cos takiego ale nie pamietam jakie to pliki a w pack juz kombinowalem chyba na wsyzstkie sposoby

bez reklam serwerów

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny i karte graficzna?

System i karta nic nie ma wspolnego z tym mialem starszego clienta do serwera dzialal pobralem nowszego bo new mapa weszla i nie dziala mi

bez reklam serwerów

Opublikowano

to poczekaj są jeszcze inne pliki ale to tez nie może być to :< Zara dam edita i down tych plików

@edit

nie wiem przypadkiem czy nie chodzi o pliki : outdoor ale jest ich duzo wiec jak te pliki nie pomoga to wgram tamte ^^

Jak te nie pomogą to wgram Ci tamte all outdoor bo wydaje mi się ze ote pliki chodzi :D

350x19.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...