Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New English Rappelz Private Server

camasutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli pobierałeś z pewnego źródła i inni nie mają z tym problemów to wirus jest nie szkodliwy.

Najlepiej wyłącz antywirusa by ci nie blokował aplikacji.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli pobierałeś z pewnego źródła i inni nie mają z tym problemów to wirus jest nie szkodliwy.

Najlepiej wyłącz antywirusa by ci nie blokował aplikacji.

Ok, wyłączyłem antyvirusa i uruchomiło bez problemów.

Jak wcześniej ktoś pisał są prace serwisowe i dlatego nie ma do wyboru serwera.

Mam nadzieje że jutro zostanie to zrobione :)

Opublikowano

Ale właśnie chodzi o to że w wyborze serverów bo zawsze był 1 Freya a teraz go nie ma to miejsce jest puste.

Aha to zeby zrobili jak najszybciej bo mi sie nudzi ^,^

A czekajcie jak sie włącza launchera to pisze na niebiesko Donate a pod spodem

Paypal Reseller -> Login game and open the item mall,u can see it

to znaczy ze co dali coś ??

Opublikowano

Zdaje się ,że dodali Item Shop . Czyli w przypadku AoR dofinansowanie serwera poprzez zakup ziemniaków :rolleyes:

18706.png
Opublikowano

A jak ja zaczołem grac to exp był x15 wczoraj sie cos spierdo**** i nie mogłem wybrac serva ja mysle ze server nie dziala dlatego ze prubuja zrobic exp x30

Opublikowano

Kto mi załozy konto na kts dam knns koreanski email itp moje gg 24965787

Edytujemy posty.Mówie już to poraz kolejny. ///camasutra

Opublikowano

Witam, mam takie małe pytanie czy wie ktoś czy da się zrobić jakoś questy wiedźmy na tym privie bo mam 57lvl i nie wiem gdzie expić ... Na PL jak jeszcze kiedyś grałem u Urzędnika Gildii był quest na 50lvl aby iść na Karmazynową Farmę i były questy u czerwono-włosej dziewczynki wie ktoś może coś na ten temat?

P.S: specjalnie robiłem questy w laksy, katan, horizon, ale to nie poskutkowało nie mam dalej questa.

pozdro Quester;)

Opublikowano

no ale dokładniej...? koło rondo jest np. red farm czyli karmazynowa farma na pl a tam questów nie mam a NPC na mapie nie widać blisko rondo oprócz czerwonowłosej dziewczynki...

Opublikowano

ehh ale mi chodzi o questy na 50-60lvl w okolicach rondo a nie o mobach, moby to znajdę sam ;P

@edit znalazłem jeszcze questy w fairy woods(lasie wróżek) tam są questy na 50lvl ale i tak to mało mi dało 4lvl...

Opublikowano

dobra mam questy na 66lvl ale one są wszystkie związane z Crystal Valley więc moje pytanie takie czy ma ktoś lvl 66+? który pomógłby mi z tymi questami? bo bardzo dużo expa za nie jest...

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki za refresh, ale czytając posty poprzednie mam wrażenie, że serwer zaczyna się sypać. Dzisiaj zacząłem grać i okropne lagi(po pierwsze), ale pograłem z 1h i serwer padł. Najpierw wielki lag, później ludzie napisali(nie wiem jak to się nazywa, ale odpowiednik wołania w metinie...), że "-Crash??? - yes :/" i serwer padł o godzinie 20:40. Do teraz nie działa. Ciekawe, ile jeszcze serwer postoi...

Opublikowano

na stronie priva pisało ze zainwestowali w nowy server ale okazało sie ze to jakiś chinski szajs i server nie wytrzymuje takiego obciazenia i temu ciagle dc/lag...

Opublikowano

Z tego serwera już nic nie będzie. 2dzień z rzędu jest off(najpierw nie ma serwera na liście, a później w ogóle zalogować się nie można). Istnieje jeszcze jakiś inny prywat niż AOR?

Opublikowano

z tego co ogladalem na youtube znalazlem ze mozna robic wlasne privy ( bo sa udostepnione pliki serwerowe w epicu 6 ) ale dokladnie jak sie to robi i gdzie sa te pliki i najwazniejsze czy sa w miare czyste to niewiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...