Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aka Koniec Swiata & Tsunami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestańcie zakładać te pier*olone tematy o końcach świata. Jak wierzysz w takie gówno to idź się wypłacz w poduszkę.. Ale nie pisz tego na forum. Bierze mnie już kur*ica jak czytam te tematy o końcach świata. Słuchacie jakiegoś frajera który przepowiada 'przyszłość'?

Jesteście lekko mówiąc idiotami.

Dalej.. Tsunami. Jest jeden temat. Nie wystarczy? Musisz założyć jeszcze 14 żeby pokazać jaki jesteś zaje*isty? To do niczego nie prowadzi. Polecam używanie opcji 'szukaj' albo zakupienie myszki z wbudowanym scrollem.

dziękuje za uwagę.

miło mi, że zmarnowałem ~15 sekund z waszego życia, ale nie mogę już czytać 140 tematów o tym samym.

Mój post i tak nie poskutkuje. Chociaż mam nadzieje, ze przynajmniej połowa się ogarnie.

Opublikowano

morsepic.gif

a ten post co ci dał?

to pogaduszki, zbyt dużo osób i tak będą powstawać takie tematy niestety ;d

z tym nie wygrasz

.

Opublikowano

Nie czytałem Twojego posta.

Każdy ma prawo zakładać temat o czymkolwiek chce, ważne żeby nie łamał przy tym regulaminu.

Jeśli nie chcesz czytać tych tematów to w nie nie wchodź.

Nie wypierdolę, gdyż nie mam gdzie, to forum to mój jedyny dom ;(

A reszty nie skomentuję, bo nie rozumiesz.

Opublikowano

Każdy ma prawo zakładać 140 tematów o tym samym? Wypierdalaj albo przeczytaj regulamin.

@Ronnin

@Jagielonnia

10203759_150x_2257.jpg

@Up

Zakładanie tematu, który istnieje (podobnego) podlega pod spam. Czyli jest karane.

Opublikowano

Dokładnie to powiedziane, a dla wszystkich co wierzą w koniec swiata odsyłam do spoilera

1268250687_by_verka111_500.jpg

Opublikowano
Przestańcie zakładać te pier*olone tematy o końcach świata. Jak wierzysz w takie gówno to idź się wypłacz w poduszkę.. Ale nie pisz tego na forum. Bierze mnie już kur*ica jak czytam te tematy o końcach świata. Słuchacie jakiegoś frajera który przepowiada 'przyszłość'?

Dalej.. Tsunami. Jest jeden temat. Nie wystarczy? Musisz założyć jeszcze 14 żeby pokazać jaki jesteś zaje*isty? To do niczego nie prowadzi. Polecam używanie opcji 'szukaj' albo zakupienie myszki z wbudowanym scrollem.

dziękuje za uwagę.

miło mi, że zmarnowałem ~15 sekund z waszego życia, ale nie mogę już czytać 140 tematów o tym samym.

Mój post i tak nie poskutkuje. Chociaż mam nadzieje, ze przynajmniej połowa się ogarnie.

1254861495byhasam500.jpg

Opublikowano

dziękuje za uwagę.

Popieram Cie watpie zeby ktos przepowiedzial kiedy nastopi koniec swiata to bzdety. A co do tych ktorzy robia te ''140'' tematow o tym samym to sadze ze poprostu nabijaja posty i tyle.

9699683_1_30.png

Opublikowano

@Top

Pokazałeś jaką "ciotą" można być tym pics-em "Masz małego"

A po 2 masz z tym problem to nie czytaj ani tych tematów ani tych postów związanych z tą katastrofą...

Niektórzy ludzie też mają popierdo**ne w głowach żeby tyle tych tematów zakładać, niech się podzielą tym z rodziną a nie na forum.

Rozumiem Ciebie i innych ale to nie był powód żeby zakładać ten temat i tracić te swoje "15 sekund".

"Wkurwia" Cię to to po prostu ignoruj te tematy i tyle.

Opublikowano

nie bedzie zadnego konca swiata

conajwyzej polska dostanie tak po dupie

za swoja polityke zagraniczna

(moim zdaniem powinni wyjebac Sikorskiego z MSZ ktory i tak wyglada jakby bral koke)

a ze zwykli ludzie przewiduja w Polsce koniec swiata , tzn ze Polityka zagraniczna jest naprawde do dupy

Bo w Japoni jakos stal sie 'Prawie Koniec Swiata' ale ludzie wytrzymali bez Paniki

W polsce jedynym problemem jest ANARCHIA i juz koniec swiata ... no super

Opublikowano

Co ty gadasz jak jest koniec świata -_-

Cena żywności wzrosła o nie wiarygodny % VAT.

Za cukier 5 ziko ....

Chyba ich Bóg opuścił -.-

9368_gold.png

Opublikowano

Co ty gadasz jak jest koniec świata -_-

Cena żywności wzrosła o nie wiarygodny % VAT.

Za cukier 5 ziko ....

Chyba ich Bóg opuścił -.-

To jest dopiero początek, zobaczycie jak słodycze pójdą w górę.

Ten kraj jest lekko jeb...

g0Tef.jpg

Opublikowano
To jest dopiero początek, zobaczycie jak słodycze pójdą w górę.

Ten kraj jest lekko jeb...

Cukier ok. 3zł, chleb 1.50zł w sklepie obok. Coś jeszcze?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Cukier ok. 3zł, chleb 1.50zł w sklepie obok. Coś jeszcze?

Do Ciebie kryzys z cukrem nie dotarł bo nawet u mnie 4 zł a chleb tyle samo co był.

Koniec świata jak będzie to będzie i tak go nie powstrzymacie.

Me gusta.