Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Trade Hack

:)  

1. 1. Ten program dzia?a ??

• tak
      0
    • nie
      0
    • nie wiem
      0
    • Zoomix jest fajny xD
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!!!

Kolega pokazał mi ten temathttp://www.mpcforum.pl/topic/107147-tradehack/

spytał czy da się coś takiego skołować

Więc zwracam się do was z pytaniami

1. Czy to działa? ( Wiem że na hamachi serwerach działa ponieważ miałem taki ale z powodu formatu przepadł ale mniejsza o to bo mi nie chodzi o niego ;) )

2. Zapoda ktoś linka? (ponieważ wygasły a nawet jeżeli nie działa to dam mu jako ,,dowód" )

NIE OCZEKUJĘ WYPOWIDZI TYPU ,,th nie istnieje" i tym podobne ponieważ to SPAM

Ja osobiście na privach nie gram ponieważ wystarczy mi global mam tam spory lvl itd.

Pozdrawiam Zoomix

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Ale jakiej ty odpowiedzi oczekujesz? Może" TH ISTNIEJE, WYŚLIJ SMS o tresci GAME XXXX na numer 91059 a otrzymasz TH" ? Trade hack nie istenieje. powtarzam NIE ISTNIEJE

I ile razy to mamy powtarzać, a teraz pomyśl logicznie, nawet jeśli istnieje (Chociaż i tak nie istnieje) to po co ktoś by go udostępniał ? Skoro wtedy sam by był bogaty ?

Opublikowano

Nie oczekuje takiej wiadomości cytat,,WYŚLIJ SMS o tresci GAME XXXX na numer 91059 a otrzymasz TH" Zauważ pytam się czy to działa.

Pisałem wyraznie (kłania sie czytanie ze zrozumieniem) ,,NIE OCZEKUJĘ WYPOWIDZI TYPU ,,th nie istnieje" i tym podobne ponieważ to SPAM "

Th istnieje na serwery hamachi ponieważ sam posiadałem jakiś z epvp hmm mówisz że by nie zapodał to idąc tym tropem mogli nie zapodawać exp bota fishbota itd. bo po co przecież

mogli by być sami bogaci i mieć wysokie lvl więc dalej szukam osoby która posiada lub używała owego cheata i wie czy on działa a jeżeli nie to trudno

-.-

Opublikowano

Nikt nie odpowie lub nie poda linka -.- ??

6 osób przegląda a nikt nie odpowiada :angry:

-.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...