Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaczynski Czy Komorowski

jargen12

Na kogo byscie glosowali  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo byscie glosowali

• Kaczynski
      8
    • Komorowski
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz prawa wyborczego.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Żadnego z wymienionych!!

Co to za temat xD?

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

A to jest HydePark, umiesz czytać?

Oczywiście, że Komorowski, z dwojga złego lepiej wybrać mniejsze zło.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Czy to kurwa forum polityczne? Przestań zakładać tak durne tematy, idź skracać w CS n4pi3 -.-

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano
Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział w którym nie musisz bać się pytać o sprawy pozaforumowe jak i ściśle z nim związane!

Jeszcze jakiś idiota nie rozumie do czego są Pogaduszki?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Bardziej na czasie są wybory parlamentarne, a co do prezydenta to oczywiście, że Komorowski.

PO- praktycznie nic nie robi, PIS-chorzy psychicznie ludzie, SLD-nie mam zdania

To tylko moja skromna opinia... osoby niepełnoletniej.

Opublikowano

wedlug mnie zabraklo odpowiedzi , nikogo , ja mam prawo wyborcze ale juz dawno sie zorientowalem ze ustrojem politycznym w Polsce jest nie Demokracja ale anarchia.

Jezeli ktos watpi w to i uwaza ze Polska jest krajem demokratycznym gdzie WLADZE sprawuje LUD , to niech sie zastanowi drugi raz.

Dlaczego tak uwazam ?

Zalozmy ze w pewnym momencie w niedalekiej historii Polski zapanowala teoretycznie anarchia , gdzie nie ma rzadu i mozna robic co sie chce...

Co by sie wtedy stalo?

Mozna uwazac ze wszyscy wybiegli by na ulice i zaczeli krasc ile sie da, bo nikt tego nie pilnuje i mozna robic co sie chce.

Ale kto zyskalby najwiecej ??

Ja uwazam ze najwiecej by zyskali zorganizowane grupy , im wieksza grupa tym wiekszy wplyw tym wieksza sila , wiec wiecej by sobie przywlaszczyli.

problem pojawilby sie gdyby spotkalo sie wiecej takich grup o porownywalnej sile wplywach i mozliwosciach , wtedy wygodniej i rozsadniej dla nich byloby sie dogadac , zawrzec porozumienie co sie komu nalezy ,niz powybijac sie nawzajem.

Ci niezorganizowani oczywiscie i tak zostana na dnie bo nie maja wplywu na to co robia grupy zorganizowane , nie moga ich ograniczac ani kontrolowac bo sa za slabi.

Grupy zorganizowane dzialajac w porozumieniach potrzebuja jednak utrzymac odpowiedni status i wygode wiec utworza prawo dla tych niezorganizowanych nakazujac im prace na rzecz swojego statusu i potrzeb (potrzebuja jesc-rolnicy, potrzebuja limuzyn , pradu , elektrycznosci - rozwijaja i zatrudniaja w przemysle, potrzebuja rozglosu - rozwijaja i zatrudniaja w mediach , potrzebuja kontroli - zatrudniaja swoich ludzi w mediach).

Dalej juz nietrudno -dla tych myslacych sie domyslic o co chodzi-

W Polsce zapomnijcie o DEMOKRACJI w tym kraju panuje ANARCHIA i to juz od dluzszego czasu.

Dlatego ja nie zaglosuje na zadnego z nich , no chyba ze na Palikota , bo jestem za wygonieniem Kosciola

BTW: Walesa ostatnio udzielil wywiadu w ktorym powiedzial ze ulaskawien dokonywal jak podpisywalo sie kilku ksiezy i biskupow , ulaskawien wobec przestepcow siedzacych po kilkanasie lat w wiezieniu - i podpisywali sie ksieza , Biskupi .

Opublikowano

Człowieku, demokracja została stworzona w starożytnej Grecji, więc musiała ulec zmianie do tego czasu. Jeżeli byśmy mieli w Polsce prawdziwą "władzę ludu" to wtedy by powstała anarchia. Radziłbym przeczytać definicję demokracji na Wikipedi, nie będziesz chociaż gadał głupot. A w Polsce ustrojem jest demokracja parlamentarna.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

2x up przyklad

to czemu nie przeprowadzili referendum w sprawie dotyczacej wyprowadzeniem skladek emerytalnych z OFE , wystarczyla debata ktora trwala z godzine , tak samo maja projekt ustawy dot. kontroli internetu i chyba niedlugo maja sie tym zajac .

Podpisalbys sie pod czyms co ogranicza Twoja swobode w internecie czy ograniczanie w dostepie do informacji tylko za to ze maja byc przekazane do zagranicznych spolek jak youtube etc...

Nie ma wladzy ludu , jest wladza grup zorganizowanych ...

slyszales o mafii weglowej i finansowaniu partii politycznych w zamian za falszowanie jakosci

Niewiem w co wierzycie , mozecie sobie wierzyc sobie w co chcecie ale fakty mowia same za siebie a definicje nie maja tu nic do rzeczy

Opublikowano
to czemu nie przeprowadzili referendum w sprawie dotyczacej wyprowadzeniem skladek emerytalnych z OFE , wystarczyla debata ktora trwala z godzine , tak samo maja projekt ustawy dot. kontroli internetu i chyba niedlugo maja sie tym zajac .

Gówno mnie obchodzi sprawa OFE, mam 18 lat i nie myślę o tym. Ty też nie powinieneś.

Co do ustawy dot. kontroli Internetu to ona nie przejdzie.

Nie ma wladzy ludu , jest wladza grup zorganizowanych ...

slyszales o mafii weglowej i finansowaniu partii politycznych w zamian za falszowanie jakosci

Gówno mnie obchodzi węgiel. A grupy zorganizowane jakoś nie rządzą w Polsce, przynajmniej ja tego nie widzę.

Co do Polski. Mnie się osobiście dobrze żyje, nie mam źle, cukier po mniej niż 3zł, chleb za 1.5zł w sklepie obok, więc nie słucham pieprzenia polityków o drastycznych wzrostach cen, jak na razie nie jest tak źle.

I na pewno nie chciałbym żyć w państwie w którym rządzi w pełni lud, dobrze jest żyć w państwie gdzie panuje demokracja parlamentarna(tak jak w wielu innych państwach) i niech tak zostanie.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

up jak masz 18 lat to nie mam z Toba o czym rozmawiac jak ja mialem 18 lat to tez nikt by mi nic nie przetlumaczyl i wiedzialem swoje.Jak bedziesz mial np 29 czyli tyle co ja to moze skrystalizuje Ci sie swiatopoglad .

Opublikowano

Kaczyński który? (joke xD) oczywiscie ze Komorowski, a co do Jarka to juz powinien odejsc ze wzgledy na swoją psychikę

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano
Czy to kurwa forum polityczne? Przestań zakładać tak durne tematy, idź skracać w CS n4pi3

Widac ze jestes niedowartosciowany bachorem to sa pogaduszki jak sie niepodoba cos po co piszesz

idz cheatowac no-life 24/7

pojdziesz w szkole do nauczycielki do odpowiedzi dostaniesz banie ona sie spyta czemu sie nienauczyles

a ty powiesz ze miales misje w metinie lub musiales kupic maske emocji zeby twoja szamanka poczula sie romantycznie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...