Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje 2,5 Letnie Doświadczenie

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAJSRANY! Nowe wyzwisko ^^

@Mod

Jak juz wlepiasz mi warna za duble, to chociaz przy okazji zdejmij mi % za 3 ostatnie tuty ^^

Opublikowano

Maggot lekko mówiąc jaja sobie robisz ? Bym ci wkleił takiego perma za ten twój spam ? Jesteś chamski jak mało kto.... Usunąłeś poradnik bo zacząłeś grać w minecrafta? Co ma minecraft do poradnika ? Co ma piernik do wiatraka ? Mogłeś zostawić .............

reflink

Opublikowano

Maggot lekko mówiąc jaja sobie robisz ? Bym ci wkleił takiego perma za ten twój spam ? Jesteś chamski jak mało kto.... Usunąłeś poradnik bo zacząłeś grać w minecrafta? Co ma minecraft do poradnika ? Co ma piernik do wiatraka ? Mogłeś zostawić .............

nie.

usunalem zanim poznalem ta gre

Przez Cb i K@mela

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

(...)Co ma piernik do wiatraka ? Mogłeś zostawić

To że wiatrak może síe wypierniczyć a piernik zwietrzeć.

@Topic Ja latam sam ale naładowany na maxa i jakiś mi z twoją pierwszą konfą wyskoczył, to miał na tyle mało osłon że go na czołgu zjechałem, bez zmíany konfy. Teraz twoje konfy nie są takie użyteczne. Gdyż prawie każdy lepszy walnie 120k z rsb.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

@Topic Ja latam sam ale naładowany na maxa i jakiś mi z twoją pierwszą konfą wyskoczył, to miał na tyle mało osłon że go na czołgu zjechałem, bez zmíany konfy. Teraz twoje konfy nie są takie użyteczne. Gdyż prawie każdy lepszy walnie 120k z rsb.

Bo te konfy sa na mnie.

Jak ktoś ich nie umie używać to nie mój problem.

Ja umiem na nich latać i to się liczy, aczkolwiek dawno już nie grałem.

Zależy jeszcze na jakiej mapie go spotkałeś i na jakim serwie.

Tak a propos...

Skąd wiesz ze mial tyle samo oslon?

Opublikowano

@up

Np. Skrypt.

Latalem dzis na tych konfach i calkiem przyjemnie sie lata, ale jak 3 sie rzuci to robi sie problem :\

Polecam 23 shd na 1 a na 2 8. Gdzie zostanie miejsce to napedy, i LF3 :)

Oczywiscie boostery itd obowiazkowo!

Opublikowano

jaki problem ?

zależy jaki serwer i jaka mapa.

Na bitewne nie polecam.

Na skandi1 jak wylecisz z 3 osłonkami to spokojnie sobie polatasz , poubijasz stateczki które będą Ci uciekac. A jeśli Ty musisz uciec, to emp i niewida i już Cie nie ma. 3 osłonki wystarczają, właściwie mogłoby ich nie być, ale są, bo jak kilka leonków na Ciebie się rzuci to przynajmniej hp się nie straci, bo od czego jest sab ? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moze wam konfy Brutala wrzuce jak mi da :D

@Down

Jak bym przegladarke zostawial z botem jak puszczam to bym z rok juz mial :D

Opublikowano

Większość się napala na konfy pro plajerów. A wg mnie oni są dobrzy, bo mają konfy odpowiednie pod swój styl gry. Gdy ktoś chce wziąć konfy od innego gracza, musiałby zachowywać się w czasie walki dokładnie tak samo :)

Dlatego najlepiej dobrać konfy, na których danemu graczowi gra się najlepiej, a nie zapożyczać od innych :)

@

Czas online : 32d 11m 26s

Wohoho <3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

!!!UWAGA!!!

Konfy nadają się jedynie na goliatha, po za tym... osobiście odradzam latania słabszymi statkami, naprawdę, nie ma sensu.

Koleś chyba nie wiesz co to potęga vegi!! Porobiłbym Cie jakbym chciał vegą, golem zrobisz 2 gole i padasz a vegą robisz 2 i na luziku NIE padasz. Dobrze skonfigurowana vega to jest sprzęt a nie ta taczka co smiga tak wolno. Parę laserów mnie, ale za to vega ma lepszego speeda i jest w ogóle lepsza do skonfigurowania. Zapytaj graczy którzy grają dłuższy czas na tym stateczku.

temp0166.png
Opublikowano

maaaatkoo gdzie to takich idiotów się narobiło na tym mpc :/ każdy odkopuje tematy <_<

gdzie są moderatorzy ? pozamykajcie te starsze tematy <_<

Co za idiota... to jest przypięty temat.

10 more

Opublikowano

Koleś chyba nie wiesz co to potęga vegi!! Porobiłbym Cie jakbym chciał vegą, golem zrobisz 2 gole i padasz a vegą robisz 2 i na luziku NIE padasz. Dobrze skonfigurowana vega to jest sprzęt a nie ta taczka co smiga tak wolno. Parę laserów mnie, ale za to vega ma lepszego speeda i jest w ogóle lepsza do skonfigurowania. Zapytaj graczy którzy grają dłuższy czas na tym stateczku.

Wystarczy rakieta spowalniająca i Tffoja pr0 el0 fekka kładzie się na parę strzałów...

Opublikowano

Wystarczy rakieta spowalniająca i Tffoja pr0 el0 fekka kładzie się na parę strzałów...

To właśnie miałem napisać... I tak od pewnego czasu załatwiam KAŻDĄ "pr0 el0 kozacką napakowaną na fulla" vegę. Może se bić po 30tys z białki, ale ja moim golcem biję prawie 40... I mam więcej hp i osłon ;) Cóż, vega ssie niestety. Zajebista do bocenia, do wylotów jeśli ktoś ma rakietki - bez sensu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Leci "+'' Dobry poradnik :D

faktycznie dobrze sie lata na takich konfach :D

"Czytaj regulamin BigPointa i oficjalne forum gry a będzisz chodził w klapkach zimą "

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

piernik do wiatraka ma tez to ze ma tyle samo liter :D

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...