Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Mam Zrobic Pro Konto Na Darkorbit

grindzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 4 konta na Darkorbit 3 z botowane 1 nie

Na tym uczciwym mam full elitę:

31 LF3

6 irków 6lvl

16 BO2

Designy wszystkie te co da się wygrać na handlu

Dodatki CPU-slot +6, robota naprawiającego, turbo rakiety , auto-rakiety , powiększenie ładowni, powiększenie składu ammo 3 , cpu skokowe , stabilna osłona i Cpu wspomagające wyrzutnie rakiet

Mimo to jadą mnie jak chcą po 50-60k z białki po 80k z frytek ulepszam wszystko sepromem i tak my the best dmg z białki = 31k (z frytek nie strzelam)

Mam pytanie do tych którzy podobne Wyniki osiągnęli (50-60k z białki ) co powinienem jeszcze zrobić aby też tak ciągnąc wydaje mi się że problem leży w PP mam przydzielonych 8 i wszytko leci w defensywne

Proszę o pomoc co powinien zrobić aby zdobyć Pro konto Jeżeli ktoś nie chce napisać tutaj ze względu iż zbyt wiele osób może jego ustawienia przeczytać to może na Priv wysłać

...

Opublikowano

50-60k z bialki?

to20nie20mors20ostrzega.png

Z białej się strzela 44k maksymalnie.

Ja wyciskałem 34k bez boosterów na samych grubych (z podwójnymi się strzela 44k).

Po pierwsze staraj się na 21 pp mieć grubasy.

Po drugie dokup 2 irysy.

Po trzecie bez pp i boosterów nie lataj na pl1.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Brakuje ci tylko 2 irków, a więc jesteś o 2 sloty do tyłu w porównaniu z pełnymi FE. Bardzo dużo to to nie jest, ale zawsze coś.

Aby walić tyle co oni, musisz mieć konfigurację na której masz full lf3. Dodatkowo seprom. Boostery podwójne na dmg (dają łącznie 20%) a także cybernetykę II 3/3 (czyli grube lasery, dają chyba 12% więcej) a także design enforcer.

15*150+16*150*1,1=2250+2640=4890

4890*4*1,6*1,05*1,2*1,12=44'165 dmg.

Średnia wartość uderzenia z białki. Ale wiadomo że można dostać więcej (dmg jest po części losowe, możesz strzelić 41k, a równie dobrze 47k) Mam nadzieję że o niczym nie zapomniałem.

Jednak jak wiadomo, łatwo o zsumowanie dmg. Np. strzał z białki + wyrzutnia rakiet. Przez to czasem można otrzymać strzał ponad 100k.

Opublikowano

No i oczywiscie, seprom na laserach, rakietach, osłonach i promerium w napędach.

@Do Autora

Masz więcej pytań czy zamknąc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...