Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niedawno grałem w Ls 2009, ale jest jakis problem ponieważ kiedy gram jakieś 10/20 min gra się zawiesza, pokazują się zielone kwadraciki, najtępuje załamanie grafiki (efekt pękniętego lustra) po jakimś czasie gra się odwiesza i wyłącza wyskakuje błąd "Error Engine" nie widać treści problemu ponieważ liter nie widać a kolory na pulpiscie to czerwony żółty i zielony, jedynie co mogę zrobić to zresetować PC. Pobrałem też Ls 2011 i dzieje się to samo.

Mam kartę Ati Radeon HD 4800. Takie coś dzieje się też CS: Source, Day of Defeat: Source, szukałem info o tym w necie ale nic nie znalazłem

Opublikowano

Miałem tak raz... Po resecie już nigdy mi się tak nie zdarzyło... Powiedz jaki system i ile RAM-u masz?? Mi się wydaje że to od karty graficznej, ale najgorsza nie jest ;/ Najlepiej opisz ten problem w dziale Problemy z grami, ponieważ nie tylko o Symulator Farmy tu się rozchodzi, albo napisz też na tym forum do którego dałem Ci link na PW...

Nothing to do here.

Opublikowano

Ale to jest dziwne bo wszystko kupione ze sklepu (wakacje 2010) a problem pojawił się już dość dawno

Opublikowano

No więc mówi... ja na moim słabszym pc-cie miałem podobny problem tylko że z COD-EM ale odrazu nie oddawałem bo po resecie wszystko śmigało i od tego czasu żadnych problemów nie miałem. A gdzie kupiłeś tą kartę w jakimś sklepie typu komputronik itp. czy w jakimś mniej znanym. bo jeśli w sklepach takich bardziej znanych tp. komputronik do z wymianą nie powinno być problemu

Opublikowano

PC kupiłem w mniej znanym sklepie, wszystkie części dobrane na zamówienie.Z tego co słyszałem to tego sklepu już nie ma w tamtym miejscu.

Opublikowano

Niekoniecznie.. . Czy czasem nie kupiłeś w sklepie znak.pl (tak tylko pytam ). jeśli kupiłeś części w sklepie X a sklep X zlikwidowano a masz jeszcze gwarancje na części które chcesz wymienić wtedy możesz udać się do sklepu producenta części. Choć jest inny sposób .. Możesz sprzedać na allegro lub koledze który np nie ma a potrzebuje np. tylko do przeglądania internetu czy rysowania w paint-cie.