Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc dziś się logam jak zwykle jest około 100 prób, aż nagle w bocie wyskakuje komunikat "Account Block". Gdy zobaczyłem na clienta była ramka w wielkości okienka od dc, a tam mniej więcej pisało, żeby skontaktowac się z Joyem. Teraz włączyłem na czystym zobaczyc czy mam bana, ale loga normalnie i na bocie też. Miał ktoś coś takiego? Pierwszy raz to mi się ukazało.

PS. Czy po wczorajszym uptade jest nowa wersja loadera do ibota? Bo logam na starej, nie wiem czy to mogło byc przczyna.

Opublikowano

Ja używam starego loadera (wersja 5.0.3) i działa dość dobrze.

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

@UP

Fajnie, że takiej wersji używasz, ale nie chodzi mi o to kto jaką wersję ma, a głównie co to za sytuacja z tym niby banem oraz czy nie wyszła jakaś nowa wersja loadera po wczorajszej inspekcji.

Opublikowano

Wyszła nowa wersja bota, w której naprawili logowanie.

Przyczyną może być używanie starej wersji bota :)

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

snowie2005, nową wersje bota mam, dziś ściagałem. Dodam, że wcześniej wbijałem i wbiłem normalnie, a jak drugi raz wbijałem to właśnie ten niby ban wyskoczył...

Opublikowano

Miałem to samo, aż 2 razy. Wbiłem normalnie i wszystko było OK. Wylogowałem się i wbiłem przez bota. Też nie mam pojęcia czemu tak się dzieje.

Opublikowano

Teraz wbiłem i boce sobie normalnie. Nie wiem może to jakiś błąd od bota, ale z drugiej strony wyskoczył komunikat od Joya...

Opublikowano

Ironie pozostaw dla kolegi z podwórka. Specjalnie dla Ciebie wytłumaczę... wiem, że to gra Joymaxa. Chodziiło mi głownie o to, że jeśli to by był błąd od bota to powinien komunikat w bocie wyskoczyć, a nie silkroadowy.