Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Nie Dostać Bana Za Bota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heeeeeloooooł :)

1.Bot ~każdy oprócz UDObota :)

2.Jak konto chodzi 24/7 zaopatrzyć się w program który sam wyłączy wam bota oraz odpali (na dedyki to dobre)

3. 0 boxów !! niestety ale 0 :) nawet jak aktualizujecie jest szansa ze podczas grania hboxy się zmienią i bot ją podniesie :) z Hboxami jest tak jak z skrzynkami nie swoimi i mamy je wyłączone "nie pokazuj", My tych skrzynek nie widzimy = nie podnosimy, bot widzi hboxy podnosi = ban :)

4.latam 6-7 h dziennie na pl1 na x-2 , od 2 miesięcy i bana nie ma, ostrzeżenia też nie ma :) tak więc wystarczy wyłączyć boxy i bot z wami.

5. nie odpowiadam za debilstwo = ban

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

aa ja wiem jak zobaczyć h-boxy :D

to takie małe dynie których się zebrac nie da.

Potrzebny do tego skrypt.

tzn. mozna je nacisnąć, ale zadnej nagrody sie nie dostaje.

I dzięki za poradnik juz odpalam.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

lol ja pod rząd bociłem 24h ibotem a później 24h kbotem to mniej więcej tak wyglądało 24h/20 min przerwy/24h kbot i nawet ostrzeżenia a tylko skrzyneczki zbierałem i to na 3 kontach na raz i co ty mi tutaj piszesz że 0 boxów chyba na UDObocie to tak

PS:jakby co to ten minus nie ode mnie ja nic nie postawiłem ani + ani -

...

Opublikowano

Do autora, po prostu masz szczęscie. I to w cale nie poradnik, tylko próba zabłysniecia.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...