Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Się Nie Włącza

misiecki2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem (dokładnie to mój kolega, bo mi działa normalnie). o tuż mój kolega ma tego samego minecrafta co ja nie z modowanego, czystego i nie może go włączyć normalnie przez miencraft.exe bo ma takie coś:

beztytuutz.png

I tak jak na obrazku tak jest cały czas, jedyne przez co może włączyć minecrafta to tylko przez minecraftproxy (albo mineshafterproxy).

Co zrobić aby włączać normalnie przez minecraft.exe

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Niech kolega skopiuje katalog "saves" w folderze ".minecraft". Usunie właśnie tenże folder (.minecraft). Następnie niech wgra go od nowa i doda save`y.

85635353360464099090.jpg

98288110600973971153.png

Opublikowano

Dokładnie, właśnie wróciłem też nic :(, bo to czarne jest w tym momencie kiedy powinno pojawić się to logo

6fc086389b796c47.jpg

Znawca
Opublikowano

wejdz w start --->uruchom----> %appdata%---->.minecraft------>bin i w tym folderze poszukaj pliku o nazwie minecraft i rozszezeniu .jar i otworz go za pomoc np WinRara i poszukaj folderu Meta-inf cos takiego usun go i powinno wszystko dzialac, jezeli pomoglem daj +

Opublikowano

Instalacja najnowszych sterowników do karty graficznej albo usuniecie pliku options.txt w Documents and Settings\x\Dane aplikacji\.minecraft

Opublikowano

Zobacz to:

http://www.mpcforum.pl/topic/302432-tutminecraft-beta-13/

To masz mc zapasową kopie

http://www.mpcforum.pl/topic/308318-dlminecraft-13-01/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nic z podanych rzeczy nie działa, ale kumpel zainstalował minecrafta na laptopie swojej siochy i jest git chodzi:

Czyli, za stary komp(PC), albo zjebana katra graficzna

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Mój kumpel ma w PC Ati Radeon 9600, a na laptopie mu minecraft działa normalnie i do tego karta jest zintegrowana z płytą

6fc086389b796c47.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, nie bede tworzyl nowego tematu.

Od niedawna mam problem z minecraftem, mam nowy komputer z windows7 64bit zainstalowalem minecrafta i na samym poczatku wszystko dzialalo super ale pozniej doinstalowywalem jakies programy (juz nie pamietam bo tego bylo duzo) i pewniego dnia jak chcialem wlaczyc minecrafta to wyswietla mi sie blad blad_4d93380dc6b1e.jpg

Co to moze byc ? Prosze o pomoc.

baner.gif
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...