Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Druga Karta Sp

PoKeMoN0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla każdej klasy postaci można wyróżnić inną kartę SP:

Szermierz - Ninja(Blade)

Łucznik - Zabójca(Assasin)

Mag - Święty Magik(Holly)

Ok jeżeli już się zaznajomiliście z kartami chciałbym opisać misję dzięki której możecie je zdobyć :)

v6jAij_kamyk2sp.png

Misję można rozpocząć na mapie Świątynia Fernon P1 zaznaczonym na mapie powyżej.Wymagany level postaci 46+ aby założyć kartę potrzeba 35 profesję ;)

Na sam początek należy zdobyć 100 lilli czystości które dropią z potworów z levelem o 10 niższym/wyższym od twojego

No i teraz zaczynają się CP :)

Zacznijmy od legendy żeby mi się nikt niepogubił

legenda.png

Pierwsze CP jest najłatwiejsze ze wszystkich a na wykonanie go jest dużo czasu

2sp1cp.png

Po wykonaniu tego CP jak się chyba domyślacie trzeba zrobić drugie :). Drugie CP jest znacznie dłóższe i może sie wydawać trudniejsze ponieważ na początku jest mało czasu ale zapewniam ze na koniec zostanie wam dobre kilka minut w zapasie . Łatwo jest się w nim pogubić dlatego teraz dożuce kolejnom mapke ;)

2sp2cp.png

I teraz zostaje ostatnie trzecie CP które wedłóg mnie jest najcięższe.Dojście do ostatniego pomieszczenia nie jest trudne ale boss? To inna bajka :P.Boss ma dużo HP i ma silne ataki a w dodatku pomagają mu inne moby.Jeżeli macie już z nim walczyć to radze uzbroić się w poty (wojownik potrzebuje ich sporo ponieważ musi walczyć wręcz).Dodatkowo przyda się Noskumpel który ma sporo hp(od razu mówie że toma nie warto brać do tego cp ponieważ padniej na samym początku CP).

No i teraz tak dla zasady mapka CP :).

UowXAD_2sp3cp.png

To narazie wszystko ale później wżuce filmik jak robie cp (oszczędze lilie ponieważ zbieranie ich zajmuje kilka godzin ;) )

Grafiki zaczerpnięte z http://http://board.nostale.pl/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board57-poradniki/board156-zadania/32054-druga-karta-specjalisty/

ntmpc.png
Opublikowano

Pozmieniaj te granatowe napisy , bo walą po oczach ;] Jeżeli chodzi o poradnik to dobrze zrobiony , nie mam zastrzeżeń.

Opublikowano

Ja tam zrobiłem 2 SP, ale tut dobry, może i skopiowany ale kij, masz tego +

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

heh wżuce a nie wrzucę mały błąd

Co do poradnika to bardzo dobry akurat robię 2 cp +

dobrze napisał WRZUCĘ a NIE WŻUCĘ .

Za poradnik + , nikt ci tego raczej nie podklei, do spisu tutów też ci barycz.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ja tam zrobiłem 2 SP, ale tut dobry, może i skopiowany ale kij, masz tego +

Ty to chyba się z głupim na rozumy pozamieniałeś !!! Przeczytaj cały poradnik na boardzie to się dowiesz , że nie jest skopiowany.Zanim napiszesz posta przemyśl jego treść 10 razy ;]

Opublikowano

Nastąpiła aktualizacja, nie wiem jak dawno, ale teraz powinno być raczej tak:

Szermierz - Samuraj(Samurai)

Łucznik - Ninja(Ninja)

Mag - Święty Magik(Holly Mage)

A poradnik ładny, łap tego no +

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

MacieQ nawiązałeś coś do tematu raporcik leci ;)

@top

Teraz często nie wchodze na kompa, bo testy w szkole mam i dopiero to zauważyłem zmień ten ciemno-niebieski kolor to będzie fajnie ;)

469811415538581269916.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...