Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Postać-Zabawka - Jaka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo gram ninja dagger ale mi sie nudzi i chce se zrobić postać-zabawke. chodzi mi głuwnie o to żeby sie przyjemnie grało, ale zeby w pvp tez było dobrze. myślałem nad surą jakimś albo bodym, ale body jest zadrogi, a jam mam dosyć skromne fundusze ;/ dobrze by było gdyby tą postacią mogłbym zarabiac może body/sura jakis 35lvl z bojem 2 skile na M i na metki a w wolych chwilach do Pvp...?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Sura BM jest słaba pod względem zdobywanego doświadczenia, jednak jest idealna pod PvP.

Ninja archer to profesja bardzo trudna do ogarnięcia, jeżeli nigdy tą profesją nie grałeś.

Jak na razie gram surą wp, mimo słabego pvp tak naprawdę 90% naszej zabawy z metinem to ciągły exp lub booting.

Ew. szaman healer (PvP) exp w pt.

Opublikowano

A Sura WP na Metki dobry? bo jego KU są owiele tańsze od KU Body, a z dobrym eq, bojem, i ostrzem i zbrojką na M dam rade w m2. i kasa bedzie :) i łatwiej będzie mu skile rozwijać.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Ja polecam Sure BM robioną uniwersalnie. Dobry build + dobre rozłożenie skili = Super postać, taka "HardcorowA" lecz bezpieczna ;)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...