Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie, jeżeli ktoś wie jak nagrywać film rozmawiając z kimś na jakimś komunikatorze, skype czy jakiś inny, ponieważ chcę nagrywać Lets Play do MineCrafta na MultiPlayer i chciałbym rozmawiać z kolegą i żeby nas obojga było na filmie słychać, podobno coś z Miks Stereo trza pogrzebać ale próbowałem i nic mi nie wychodziło, więc jak ktoś wie jak temu zaradzić to proszę niech napisze. Jeżeli pomożesz to dostaniesz 10x + lub - jak wolisz. Z góry dzięki

Opublikowano

w frapsie jest mozliwosc nagrywania dzwieku z mikro oraz dżwięków systemowych. Mi to zadziałało gdy rozmawiałem z kumplem i kręciłem filmik.Było nas obojgu słychać

76561198004076728.png
Znawca
Opublikowano

No tak ale we frapsie muszę zaznaczyć "Detect best sound input" i wtedy nagrywa dźwięki z głośników czy słuchawek lub mogę wybrać opcję "Use Windows input" i wtedy nagrywa mi dźwięki z mikrofonu a nie mogę zaznaczyć oby dwa naraz, tylko jedno można chyba że ty miałeś inna wersje frapsa, więc może podaj mi twoją wersje frapsa i + za chęci

Znawca
Opublikowano

Hehe nie będzie krzyczał xDD zaraz sciągne tego Sony Vegasa ale po screenie widać było, że ma duzo funkcji i się w nim chyba nie połapie, więc niech ktoś napisze jak to zrobić

Znawca
Opublikowano

Bardzo bym był wdzięczny, jeżeli można to napisz na gg: 11746413. A to na TSie jak się rozmawia to głośniej jest?

@Edit

Właśnie ściągnąłem Sony Vegas 10.0c Pro. Coś takiego i wcale się w nim połapać nie mogę i jeszcze wszystko po angielsku i tym bardziej xD

Znawca
Opublikowano

Dzięki zaraz wypróbuje tylko napisze do kumpla bo on ma swój serv na TS. Ale w każdym razie dzięki + leci i później dam edita jak sprawdzę.