Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Papka Czy Robaki ?

NieObliaczalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim mam dosyć nie typowe pytanie jak z resztą widzicie -.- na które myślę ze spróbujecie mi odpowiedzieć… :-D a raczej pomóc w mym dylemacie bo się zastanawiam i zastanawiam czy to ma w ogóle :] A wiec do rzeczy czy łowienie robakami czy papka ma jaka różnice chodzi mi o przede wszystkim np. czy na robaki częściej łowicie rybki, czy także odwrotnie w sensie przynęty czyli papka podzielcie się swoimi doświadczeniami z łowienia na przynętę :] Z góry dzięki za wszelakie odpowiedzi wiadomo będę wynagradzał Pluskwami :-D yooo

Opublikowano

OC do tego czy lepsze ryby albo nie to nie wiem.

Ja zawsze łowiłem robakami nie są durzo droższe heh.

Łów robakami! xDD

Opublikowano

Wg jest to tak:

Papka ma np. podstawowo na zdobycie ryby np. 25 % a robaki 30 % ;D Wedka moze podniesc np. o max 10 % + losowy, generowany rzez serwery Metina szczescie (max + 20 %)wychodzi gdzie ze max mozna miec wg mnie szans 60 % ;D Wiec te 5 % duzej roznicy nie zrobi 5 ryb mniej na 100 ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oprócz różnicy ceny nic innego nie widzę. Na obu produktach łowi się dosłownie tak samo.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...