Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam maly problem i sorka ze nie ten dzial ale takiego niema ;D a więc 28061354 ten numer pisze do mnie na gg dalo by sie ustali kto to ??sprawa nawet na psy(policje) moze byc zgloszona z mojej sitony a wiec jagby dalo sie ustalic ip noto cos by dalo sie zrobic?? ;D dosyc tego mam ;( piszcie smialo na ten numer ja wlanczam czasami nawet spam bota ^^ a wiec pomuzcie

np ustalic miejscowosc itp gdzie sie znajduje ;D

Opublikowano

dodaj go do kontaktów w trakcje dodawania kliknij "szukaj" może na mapie pokaże. Lub dodaj i zignoruj i nie będzie pisał...

1365881062-U68160.png

Opublikowano

ale to bedzie nudne te zablokowanie a pozatym jak ma płakac to niech płacze jak sie dowiem kto to do nie wiem czy dozyje nastempnego dnia... jak ostatnio ktos mnie w szole wkuzył ze sie bic nie potrafie to do niego podszedłem j#bł#m strzala "az upadł" podniosłem go je#bł#m z banki(z głowy) i go skopałem a potem na dywanik do derektorki i na psy xD wiec pomocy ja musze ta su##e znalesc

Opublikowano

Po prostu go zablokuj. I nie radzę Ci nikomu grozic, bo sam wpadniesz w kłopoty.

Można po IP ustalic jego adres, chyba,że ma zmienne albo siedział w kafejce. Nic ci to wtedy nie da.

Opublikowano

Po prostu go zablokuj. I nie radzę Ci nikomu grozic, bo sam wpadniesz w kłopoty.

Można po IP ustalic jego adres, chyba,że ma zmienne albo siedział w kafejce. Nic ci to wtedy nie da.

a mnie to nie obchodzi czy wpadne w kłopoty mnie tylko obchodzi czy jest jakis program do tego zeby znalesc ;D ja juz nie raz mialem kłopoty wiec psow sie nie boje oni mnie sie raczej powinni bac ;D

Opublikowano

a mnie to nie obchodzi czy wpadne w kłopoty mnie tylko obchodzi czy jest jakis program do tego zeby znalesc ;D ja juz nie raz mialem kłopoty wiec psow sie nie boje oni mnie sie raczej powinni bac ;D

Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Myślę, że po prostu chcesz ustalić adres swojego, jakiegoś tam kumpla... Zablokuj go jak Ci wkurza..